1 Look met 3 Maxfactor Creme Puff blushes!

In deze tutorial laat ik jullie zien dat verschillende kleuren blushes ieder een eigen uistraling kunnen geven aan dezelfde ooglook! De 3 blushes die ik heb gebruikt zijn van de MaxFactor Creme Puff collectie. Kijk snel mee!

 

De MaxFactor Creme Puff Blushes

 

De gebakken Max Factor Crème Puff Blushes bestaan uit fijn gemalen multi-tonale pigmenten en veelzijdig gemêleerde kleuren waardoor deze mooi laag voor laag kunnen worden opgebouwd. De blushes zijn zowel droog als vochtig aan te brengen en kunnen hierdoor zowel een natuurlijk en subtiel als intens effect hebben. De blushes verbeteren zelfs je huidtint zichtbaar en zorgen ze voor een écht natuurlijke en gladde afwerking van de huid!

 

 

15 Seductive Pink: Een koele lichtroze tint. Ideaal voor de lichtere huidjes!

25 Alluring Rose: Een warme perziktint. Mooi bij een getinte huid.

30 Gorgeous Berries: Een donkerroze tint geschikt voor een echte avondlook!

 

Alle 3 de blushes bevatten enorm veel pigment die goed op te bouwen is!

 

De ooglook

 

Om deze look te kunnen maken heb ik standaard nude tinten gebruikt. Op mijn bewegend ooglid heb ik een champagneklleur aangebracht. In mijn buitenste ooghoek en arcadeboog een taupekleur. Om nog extra diepte te creëren zette ik mijn buitenste ooghoek nog extra aan met zwart. De taupekleur bracht ik ook onder mijn ogen aan.

 

Creme Puff Blush 15 Seductive Pink

 

Het is een prachtige koele lichtroze kleur. Ik draag hier al een paar laagjes maar is helaas bij mij door mijn huidskleur niet zo goed zichtbaar. Bij lichtere huidskleuren zal deze prachtig staan voor een dagelijkse look!

Creme Puff Blush 25 Alluring Rose

 

Deze warme perzitint heeft mijn huid ineens heel veel kleur. Dat komt puur omdat warme tinten mij iets beter staan als koele. Mijn gezicht wordt veel sprekender met een gezonde uitstraling. Van de 3 Creme Puff Blushes is dit mijn favoriet!

Creme Puff Blush 30 Gorgeous Berries

 

Een diepe frambooskleur is prachtig voor een chique look. Ondanks de koele ondertoon kan ik hiermee wegkomen!

 

Welke kleur is jouw favoriet en vind je het mooist staan? Grappig om te zien dat een blush bepalend kan zijn voor je uitstraling!

 

[showocproducts id=6693,6694,6695]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.