2x look met het Morphe 35F palette

Heb jij dit prachtige palette al kunnen bemachtigen? Hij is geweldig! Ik maakte twee looks met het Morphe 35 Fall Into Frost palette.

Ik was beyond excited toen ik zag dat het Morphe 35F palette bij The Make Up Spot verkocht ging worden. Deze moest en zou ik hebben! Nu ben ik sowieso één en al Morphe Brushes fan, maar sommige paletten maken mij nog net even extra enthousiast. Zoals het 35W palette of het nieuwste 35F palette.

Schermafbeelding 2016-07-19 om 14.03.13Kenmerkend aan het palette is dat zij 7 matte tinten bevat en voor de rest (28 kleuren) alleen maar shimmers. Ik vind dit erg fijn, want matte gebruik ik vrijwel alleen als overgangskleur in mijn arcadeboog. Op mijn bewegende ooglid ga ik toch het liefst voor shimmer.

2

De eerste look werd eentje met goud en groen. Het leuke van de vele frosty kleuren die in het palette zitten is dat je deze heel goed over elkaar aan kunt brengen voor een duochrome effect.

1

De kleuren zijn nog veel romiger dan ik verwacht had. Als je je kwast een klein beetje nat maakt, is het effect nóg intenser.

6

Ik heb een zwak voor cranberry tinten. Een look met deze kleuren kon dan ook niet uitblijven. Ook in deze look zit een touch of gold voor een extra glamour effect.

5

Ik maakte het af met een stel volle nepwimpers (ik gebruikte Eylure no. 118).

Zou dit een palette voor jou zijn?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.