4 musthave concealers voor de (heel) lichte huid

concealer

Onlangs deelden we met jullie tips voor concealers uit onze shop speciaal voor de donkere huid, maar het is ook een enorme struggle voor velen om een passende kleur te vinden voor de hele lichte huidjes. No worries, ook hier gaan we je bij helpen!

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealer

concealer
C0 Pure WhiteC1 C2 – C3 – C4 – C5

OMG, thank you Jeffree! Een concealerlijn uitbrengen met maar liefst 33 tinten, daar worden we allemaal, lees: alle huidjes, héél blij van! In het Magic Star Concealer assortiment zitten een paar hele lichte, zeg maar gerust bijna witte kleuren, die je natuurlijk ook met elkaar kunt mengen om tot jouw juiste kleur te komen. Halleluja!

De Magic Star Concealers zijn momenteel niet allemaal voorradig, we hopen ze binnenkort weer bij te kunnen bestellen!

Maybelline Fit Me & Age Rewind concealer

concealer
AGE REWIND 00 Ivory en 03 Fair FIT ME 15 Fair – 05 Ivory – 03 Cool Ivory

De Maybelline Fit Me concealerlijn is in de loop van de jaren steeds uitgebreider geworden, niet alleen aan de donkere maar zeker ook aan de lichte kant. Yay!

De populaire Maybelline Age Rewind Concealer is sinds niet al te lange tijd ook weer volop verkrijgbaar in Nederland en is niet alleen populair vanwege de superdekkende textuur, maar ook het aantal behoorlijk lichte kleuren valt bij de lichte huidjes erg in de smaak.

L.A. Girl Pro Concealer

concealer
954 Fairest969 Porcelain970 Licht Ivory957 Cool Nude

Als je het hebt over een uitgebreide concealerlijn met zowel (heel) donkere als (heel) lichte kleuren, dan kan het natuurlijk bijna niet anders gaan dan over het L.A. Girl Pro Concealer assortiment. Onlangs zijn er weer een paar nieuwe tinten aan het assortiment toegevoegd, waaronder een aantal behoorlijk lichte waarmee iedereen met een lichte huid lekker mee aan de slag kan gaan!

Barry M Concealer

concealer
Barry M Concealer Palette – Light-Medium
Barry M All Night Long Concealer – 1 Milk & 2 Oatmeal

De make-upjes van Barry M zijn altijd lekker betaalbaar en dit leuke Engelse merk heeft ook een paar superfijne concealers in het assortiment voor de lichte huidjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de All Night Long Concealers en het handige Concealer Palette, waarmee je jouw ideale kleur kunt mengen en samenstellen!

Q: Wat is jouw favoriete concealer voor de (heel) lichte huid?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.