4 trucjes die je haar langer doen lijken!

Van weelderige lange lokken droomt menig vrouw, right? Bij de een groeit het haar als kool en sommigen moeten eeuwen wachten. Inmiddels heb ik zelf lang haar. Tijdens de weg hier naartoe, heb ik een paar trucjes toegepast die mij het gevoel van langer haar gaven. Ik deel ze nu met jullie!

Ombre

Als je haar bestaat uit een kleur, gaat alle focus daar naartoe. Speel je met kleuren, kan het echt optisch zorgen voor langer haar. Een goed voorbeeld is het ombre effect. Als deze mooi van donker naar licht overloopt, creëer je lengte.

Lage staart

Als je een middelhoge of hoge staart maakt, gaan al je haren naar 1 punt waar het elastiek omheen gaat. Ook je nekharen die lager hangen, worden omhoog getrokken. Als je de staart simpelweg lager maakt, lijkt je haar langer omdat je optimaal gebruik maakt van je nekharen.

Laagjes

Als je al je haren op één lengte draagt, is het snel duidelijk waar het eindigt. Heb je meer lagen in je haren hebt, valt dit minder op!

Stijl

Vooral dames die mooie krullen hebben, hebben in dit geval profijt met de stijltang. Als je de krullen stijlt, zien ze er een stuk langer uit! Let wel op dat je hiervoor goede stylingproducten gebruikt die zowel het haar voeden als beschermen. Hitte bescherming is essentieel in dit geval!

bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.