5 Beautytips bij noodgevallen!

Ohnee wat nu? Help! Altijd wanneer je haast hebt of wanneer je echt de deur uit moet, gebeuren de verschrikkelijkste dingen op beautygebied. Voor de 5 meest voorkomende beauty fails heb ik snelle en handige noodoplossingen!

 

1 Vet haar:

 

Je hebt al haast en geen tijd om je haren te wassen en je kiest voor droogshampoo. Na 1 seconde spuiten kom je tot de conclusie dat er écht niets meer uit de spuitbus komt. Shit! Hij is op! Zo de deur uit gaan kan echt niet. Wat doe je nu? Talk absorbeert vet. Bijna in ieder medicijnkastje zit talkpoeder. Waarschijnlijk dus ook in de jouwe. Doe een beetje op je hand en kneed het vervolgens in de wortels en weg is je vette haar!

 

2 Barst:

 

Pas geleden acrylnagels laten zetten en je stoot per ongeluk je nagel ergens tegenaan. Je komt tot de ontdekking dat je nagel gebarsten is. Één gelukje, je nagel zit er nog op! Pak nagellijm of secondelijm en doe een druppel op het gebarsten gedeelte. Laat het drogen en breng er een transparante topcoat overheen aan. Je redt het hiermee tot de volgende behandeling.

 

3 Gat:

 

De aller aller allerlaatste zwarte panty uit de la. Als dat maar goed gaat! En ja hoor; je trekt een ladder! Probeer nu de ladder zo klein mogelijk te houden. De redding: haarlak! Spray aan weerszijden haarlak en de ladder loopt niet verder uit!

 

4 Sopje:

 

Nagels lakken blijft een kunst. Ga je buiten het randje en heb je geen nagellakremover bij de hand? Laat de nagellak gewoon drogen aan de lucht en stop ze vervolgens in warm water. De geknoeide nagellak weekt los en perfect gelakte nagels blijven over!

 

5 Eyeliner:

 

Je winged eyeliner wil maar niet lukken. Hij is scheef en veel te lang. Stop! Niet meteen vegen zodra de eyeliner nog nat is. Laat het volledig drogen en ga ondertussen verder met een ander beautyritueel. Pak een wattenstaafje en maak een rol-draai beweging precies op de plek die gecorrigeerd moet worden. Zonder vlekken te maken kun je precies dat stukje weer overdoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.