5 interessante weetjes over je uiterlijk

Oké, vandaag eens een keer een ander soort artikel. Het gaat wel over beauty, maar dan op een andere manier! Ik schrijf nogal veel over make-up dat vaak wordt gerelateerd met het uiterlijk. Deze keer ga ik een beetje inner-beauty erbij pakken door wat dieper op het woord ‘uiterlijk’ in te gaan. Hier komen ze; 5 interssante weetjes over je uiterlijk!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand..

Toch even een klein stukje over het uiterlijk. Vaak vinden we onszelf knapper in de spiegel dan in real-life op foto’s en film. In de spiegel poseer je namelijk anders en span je onbewust voor een mooie blik je spieren aan. Op foto’s en film ben je vaak wat meer ontspannen en heb je daardoor een andere uitdrukking op je gezicht.

Definieer het woord ‘lelijk’ of ‘knap’

Ik persoonlijk vind het altijd moeilijk om te omschrijven wat nou precies lelijk of knap is. Dat komt omdat iedereen een andere mening en smaak heeft! Gelukkig maar want hierdoor is eigenlijk niemand lelijk! Wat de een mooi vindt, vindt de ander minder mooi. Precies hetzelfde geldt andersom!

Ontevreden

Meer dan de helft van de vrouwen heeft onzekerheden. Dat is echt een heel groot deel onder ons. Jong, oud of knap, het is heel normaal om ergens onzeker over te zijn. Het siert je vaak dat je jezelf niet geweldig vindt. Enne… het gras is vaak groener aan de overkant! Andere vrouwen zijn in jouw ogen waarschijnlijk altijd mooier, hebben nooit een bad-hair-day of zien er nooit vermoeid uit. Het aller-aller-aller belangrijkste hierover moet je niet vergeten: die ene mooie vrouw aan de overkant van de straat doet precies hetzelfde en vindt dat waarschijnlijk van jou!

Je bent vaak mooier dan dat je denkt

Om nog even dieper op ‘te kritisch zijn’ in te gaan, je bekijkt jezelf altijd anders. Jij focust je op die ene pukkel op je kin of misschien wel dat ene litteken. Dat komt omdat je weet dat het er zit. Anderen bekijken je vaak in het geheel zonder specifiek ergens op te focussen.

Schoonheid zit van binnen

Hoe mooi je ook bent, als je minder mooi bent van binnen, houdt niemand het lang met je uit. Iemand leuk vinden baseer je vaak op het uiterlijk. Maar om iemand aardig te vinden, moet je die persoon beter leren kennen. Uiteindelijk speelt uiterlijk geen rol en is schoonheid van binnen veel belangrijker. Ik persoonlijk deel liever mijn leven met iemand die liefdevol, attent en aardig is dan iemand die zich alleen bekommert over zijn/haar uiterlijk.

[showocproducts id=7941,7990,7715]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.