5 Make-up trucjes die bijna niemand weet!

Een fraai make-upje aanbrengen kunnen de meesten vast wel! Vaak gebeurt dit op een traditionele manier. Soms heb je van die makkelijke trucjes die net het puntje op de i kunnen zijn en het aanbrengen van make-up nog leuker maken. Enne.. het is toch hartstikke leuk dat bijna niemand deze make-up trucjes weet?

 

Water

 

Water doet letterlijk wonderen voor de huid. Niet alleen van binnen maar ook aan de buitenkant! Spray een dun laagje water over je foundation en poeder als je helemaal klaar bent met het aanbrengen van make-up. De nevel op je huid droogt heel mooi in samen met je make-up waardoor je een long-lasting effect creërt. Ken je het poeder-effect op je huid na het gebruik van een poederfoundation? Dat is meteen hiermee verleden tijd. En… het verkoelt en hydrateert ook nog eens tijdens deze warme zomerdagen!

 

Foundation

 

Foundation egaliseert en neutraliseert. Breng een dun laagje foundation aan over je lippen en iets over de mond. De lipstick die je daarna aabrengt komt hierdoor veel beter tot zijn recht. De kleur komt mooier naar voren, blijft langer zitten en loopt niet meer uit! De foundation werkt in dit geval als een soort primer en omdat de je huidskleur rondom je mond mooi egaal is, trekken je lippen alle aandacht!

 

Snelle eyeliner

 

Niet zo’n held in een strakke eyeliner zetten? Breng aan de binnenkant van je wimperkrultang een lijntje aan met een kohlpotlood of gel eyeliner. Krul je wimpers heel dicht tegen de aanzet waardoor je meteen een beetje tegen je ooglid aandrukt. Na het krullen heb je meteen een strak lijntje aangebracht!

 

Bovenkant

 

De meesten brengen netjes mascara aan de onderkant van hun wimpers in een opwaardse beweging. Niets mis mee hoor, het is de traditionele manier om mascara aan te brengen. Heb je er ook wel eens aan gedacht om ook de bovenkant van je wimpers van een laagje te voorzien? Dit zorgt voor 360 graden dekking om je wimpers heen en voor extra volume. Als je recht naar beneden kijkt, kun je makkelijk met het borsteltje bij de bovenkant zonder te knoeien. Een handig trucje voor de dames die blonde wimpers hebben!

 

Eerst lipstick

 

Bij een lipstick hoort een lippotlood. Normaalgesproken breng je eerst een lijntje aan met potlood waarna je lipstick aan gaat brengen. Het resultaat hiervan na even borrelen of eten, is dat je lipstick is vervaagd en je lippen alleen nog zijn voorzien van een randje. Haha, iehhk!! Breng eens een keertje eerst lipstick aan en dan potlood. Dan ben je meteen van dit scenario verlost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.