5 manieren om gezichtswater te gebruiken

Tegenwoordig is het een hype om een facial mist te gebruiken voor je huid. Hoe gebruik je die precies en waar is het goed voor? Er zijn een aantal manieren waarop je de facial mist kunt toepassen. Hier komen 5 verschillende mogelijkheden die laten zien dat het niet alleen simpelweg natmaken van je huid betekent!

Wake up!

Deze lijkt misschien heel erg voor de hand liggend, maar het werkt echt! Heb je even een dipje midden op de dag, spray een beetje facial mist en je ziet er meteen een stuk opgewekter uit!

Facial care!

Spray voordat je een dag of nachtcrème aan gaat brengen. Het water zorgt ervoor dat het product goed wordt ingesluisd waardoor er meer voedingsstoffen en vitaminen worden opgenomen.

Fixing!

Een laagje mist over je make-up voorkomt een poeder of cake effect! Je make-up smelt hierdoor samen met je huid en het ziet er ineens stuk natuurlijker uit.

Freshing up!

Heb je na je werk of school nog een feestje en heeft je huid een oppepper nodig? Niets is erger dan een oude make-up laag voorzien van een nieuwe. Make-up over make-up geeft een onnatuurlijk resultaat. Spray een dun laagje over je make-up en blend met een sponsje alles weer tot een mooi geheel.

Hydrate!

Ons lichaam heeft heel veel vocht nodig. Veel water drinken is daarom essentieel! Niet alleen van binnen hebben we water nodig maar ook van buiten. Een droge trekkerige huid een een teken van dehydratie. Een laagje mist doet wonderen!

bron foto

[showocproducts id=8830]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.