5 onmisbare make-up kwasten

make-up kwasten

Net zoals een goed skincare routine, zijn ook de juiste tools voor het aanbrengen van make-up cruciaal bij het bereiken van het gewenste resultaat. Even goed investeren in een paar goede make-up kwasten kan je daarom al erg op weg helpen. Wij hebben 5 kwasten op een rij gezet om jou even op weg te helpen!

Er zijn heel veel make-up kwasten op de markt: van een contourbrush met allemaal hoeken erin tot siliconen make-up borstels, je kunt het zo gek niet bedenken en het heeft wel zijn intrede gedaan in de beautywereld. Als even niet weet welke make-up kwasten je precies nodig hebt om een vlekkeloze look te creëren, ben je bij ons op het juiste adres!

Sigma F77 Chisel and Trim Contour

make-up kwasten
Sigma F77 Chisel and Trim Contour t.w.v. €22,95

Cream of powder, this one can do both. De Sigma F77 Chisel and Trim Contour zorgt er met de speciale vorm voor dat gezichtsproducten nauwkeurig en mooi geblend kunnen worden. Een exclusieve syntetische vezel in combinatie met een speciale techniek zorgt ervoor dat product boven op de tip van de kwast blijft en er geen product verspilt wordt.

Real Techniques Blush Brush

make-up kwasten
Real Techniques Blush Brush t.w.v. €12,95

Wie kent deze niet? De iconische Real Techniques Blush Brush is an all-time favourite! Deze super fijne fluffy blush kwast is onmisbaar voor hen die een subtiele blos willen hebben of net leren om te gaan met de vele verschillende make-up tools. Je scoort deze brush al voor €12,95

EcoTools Stippling Brush

make-up kwasten
EcoTools Stippling Brush t.w.v. €22,95

For the vegan product lovers out there! De EcoTools Stippling Brush verdeelt vloeibare, poeder en creamy producten geleidelijk over de huid én het is ook nog eens een 100% cruelty-free exemplaar gemaakt van recyclebaar materiaal (80% bamboo en 20% katoenvezels)

Luxie Beauty Rose Gold Medium Fan Face Brush

make-up kwasten
Luxie Beauty Rose Gold Medium Fan Face Brush t.w.v. €18,-

Get your shine on met deze geweldige fan brush: de Rose Gold Medium Fan Face Brush van Luxie Beauty. Met deze handgemaakte high-quality brush breng je met één swipe subtiel highlighter aan én je kunt er ook nog eens gemakkelijk fallout mee verwijderen.

Real Techniques Expert Concealer Brush

make-up kwasten
Real Techniques Expert Concealer Brush t.w.v. €9,95

Ook deze mag niet ontbreken in jouw make-up bag: de Real Techniques Expert Concealer Brush. De naam zegt het al: deze make-up kwast blendt jouw concealer mooi zodat wallen binnen no-time foetsie zijn. Een echte must-have dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.