5 purse-friendly producten bij het uitgaan!

Je gaat weer eens een avondje uit met de girls. Natuurlijk is het dan belangrijk om je prioriteiten even straight te hebben, de belangrijkste dingen moeten namelijk mee: (contant)geld, je ov-kaart deo en een leuk lipkleurtje. Maar ho eens, jij doet je tas toch iets voller: de loose powder -just in case je een sweaty hoofd krijgt-, je favoriete geurtje dat niet bepaald in het tasje past en die ene mascara die je nodig denkt te hebben maar de hele avond stiekem toch niet naar omkijkt. In dit artikel lees je welke producten wél purse-friendly zijn en waarmee je alles bij je hebt wat je nodig hebt!

Dit moet mee, dat moet mee.. of toch niet?

Heel leuk dat je het liefst een hoeveelheid spullen inpakt als wanneer je op vakantie gaat. Toch is het handig om alleen de belangrijkste basic spullen in je tas te doen en daarna te kijken wat je nog (extra) mee kunt nemen. Het is het fijnste om zo min mogelijk mee te nemen, maar als je net even wat meer ondersteuning bij je make-up look nodig hebt kunnen we dit maar al te goed begrijpen.

Handig en efficiënt

Misschien loop je dagelijks voorbij de afdeling met de travel-sized goodies, toch is het echt wel de moeite waard om ernaar te kijken. Ook bij The Make Up Spot hebben wij een ruime keuze aan mini’s die purse-friendly zijn. Heel efficiënt en handig dus! Wij hebben even op een rijtje gezet welke producten perfect zouden zijn voor een klein tasje:

Pixi PixiGlow Cake – Gildedbare Glow

Vanavond staat het in het teken van multifunctionele producten. De Pixi PixiGlow Cake in de kleur Gildedbare Glow is hét palette dat jij tijdens zo’n avond nodig hebt. Want in plaats dat je alles apart meeneemt, heb je met dit palette meteen een blush, highlighter en bronzer bij de hand!

Inglot Makeup Brush – 3P

Bij het PixiGlow Cake palette hoort natuurlijk ook een make-up brush. De Inglot Makeup Brush 3P is ideaal voor het aanbrengen van de verschillende poeders.

Barry M That Swell Plumping Lip Gloss

Voor een avondje uit is net een extra laagje gloss niet verkeerd. De That Swell Plumping Lip Gloss van Barry M is een transparante lipgloss die een mooie glossy finish geeft én de lippen optisch voller laat lijken.

Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray Mini – Cucumber

Als finishing touch en om de look de hele avond mooi te houden, is de Slay All Day Setting Spray Mini – Cucumber van Gerard Cosmetics dé spray die je in je tasje moet hebben. Deze setting spray zorgt ervoor dat je gezicht niet gaat glimmen, verkoelt en verfrist je gezicht en heeft ook nog eens een heerlijke komkommer geur.

Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer

Last but not least, mogen we het haar niet vergeten. Van al dat dansen kan je haar nogal pluizig en warrig worden en dan komt de No Frizz Instant De-Frizzer in beeld: een droge, verzorgende spray die jouw haar binnen no-time weer glad en pluisvrij maakt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.