6 tips om mooier wakker te worden!

Heel veel vrouwen vinden het verschrikkelijk om ‘s ochtends meteen in de spiegel te kijken. Je haar zit door de war, wallen of donkere kringen onder de ogen en slaap-strepen in het gezicht. Tja, deze dingen maken je er inderdaad niet mooier op. Ik ga je 6 tips geven hoe je knapper uit je bed kunt rollen met een stralende huid en volumineus kapsel! Dat willen we toch allemaal?

 

1 Satijnen kussensloop

 

Een satijnen kussensloop wordt al jaren gebruikt door celebs. Het is voelt enorm zacht aan voor je huid en voorkomt slaap-strepen in het gezicht! Daarnaast werkt het verkoelend en verzachtend voor de huid. Bye bye gekke strepen ‘s ochtends!

 

2 Op je rug

 

Dit kan heel lastig zijn voor sommigen. Er bestaan namelijk rugslapers en zijslapers. Als je op je rug slaapt voorkom je druk op bepaalde delen van je gezicht die kunnen zorgen voor rimpels. Slaap je vaak maar op één kant, dan kan het op latere leeftijd zichtbaar zijn dat je op een helft van je gezicht iets meer rimpels hebt.

 

3 Reiningen

 

Reinigen, reinigen en nog een reinigen is toch wel echt het key-word voor een gezonde huid! Haal echt al je make-up eraf voordat je gaat slapen. Je huid is ‘s nachts in een herstellende fase en daarbij is een schone huid nodig. Met een vuile huid naar bed gaan zorgt voor verstoppingen en onzuiverheden.

 

4 Geen zout

 

Eet na het avondeten geen zoute producten meer. Zout zorgt voor vochtophopingen en kunnen dus een oorzaak zijn van het vocht (lees: wallen) onder je ogen!

 

5 Knotje

 

Draai een knot midden bovenop je hoofd. Dit slaapt ook nog eens lekker en je haar is uit je gezicht. Ze je knotje vast met losse speldjes om knikken in je haar te voorkomen. Haal ‘s ochtends je knotje eruit en hello volumineuze slag!!

 

6 Serums, masker en nachtcrème

 

Verwen je huid elke avond na het reinigen met een rijke nachtcrème. Tijdens de nacht kan je huid wel een extra boost gebruiken! Gebruik daarnaast vlak voor het slapen ook regelmatig een serum of maskertje. Hoe vaker je dit doet, hoe stralender je huid wakker wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.