All about Kardashian Beauty

De Kardashians zijn op dit moment een van de meest begeerde vrouwen ter wereld. Sla maar eens een willekeurig blad open zonder een stuk tekst tegen te komen over de rondingen van Kim Kardashian (waar we stiekem jaloers op zijn), de sexy volle lippen van Kylie Jenner, de bemoeizuchtige moeder of de scheiding van Khloé.

De make-up looks die de Kardashians dragen zijn ook razend populair. Wie wil er nou niet zo flawless uitzien? De wimpers die ze dragen, de sexy smokey eyes en de veelbesproken nude lippen zijn op en top vrouwelijk. Sommige beautytermen hebben zelfs een tweede benaming gekregen. Zo is shapen à la Kim Kardashian een waar begrip en weet iedereen meteen wat je bedoelt.

 

 

Kim, Khloé en Kourtney Kardashian, de bedenkers van deze make-up lijn, wilden graag de make-up producten die zij altijd gebruiken toegankelijk maken voor hun fans. High-end make-up hebben ze letterlijk op hun eigen manier vertaald in Kardashian Beauty. De kleuren die zij graag dragen en de formules die zij fijn vinden zijn zorgvuldig uitgekozen. Elk product is ontworpen onder begeleiding van de drie zussen waarna ze ook als eerste door hunzelf worden getest. Hierdoor weet je zeker dat het uiteindelijke product ook echt door de Kardashians zelf wordt gedragen.

 

 

Met make-up producten uit de Kardashian Beauty lijn kunnen de signature looks van Kim, Kourtney en Khloé volledig en moeiteloos gewoon thuis aangebracht worden in je eigen badkamer! Yeah! Nog een pluspuntje is dat de make-up geschikt is voor alle huidskleuren en huidtypen. Wil jij ook de sexy smokey eyes van Kim of de volle wimpers van Khloé? Nu is het mogelijk! Om je eventjes als een van de Kardashians te voelen komt ineens een stap dichterbij!

 

[showocproducts id=3161,3187]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.