Alles over strobing

Vergeet contouring, strobing it is! Een term die bij velen de wenkbrauwen nog doet fronsen, maar langzaam de hele highlighting en contouring trend overneemt. Daarom vandaag op The Spot: alles over strobing!

Wat is strobing?
First of all: wat is strobing? Strobing is heel kort door de bocht: het aanbrengen van highlights op delen van het gezicht waar het licht van nature op valt. Strobing is wat minder opvallend en ingewikkeld dan contouring en het grote voordeel van strobing is dat het veel minder heftig uitziet en je eigenlijk maar één product nodig hebt: vloeibare highlighter. Natuurlijk kan het ook met een highlighter in poedervorm, maar een vloeibare highlighter is mooier en makkelijker te blenden met de huid.

strobe

Sigma Baking & Strobing Brush Set // Make-up Studio Strobe-it Cream // Barry M Illuminating Strobe Cream 1 Frosty Pink en 2 Iced Bronze // Maybelline Strobing Stick Illuminating Highlighter 100 Light-Iridescent en Maybelline Strobing Stick Illuminating Highlighter 200 Medium Nude Glow

Aanbrengen
Bij strobing breng je vloeibare highlighter aan boven de wenkbrauwen, een beetje op het voorhoofd, het wenkbrauwbot, de binnenste ooghoeken, de jukbeenderen, de neusbrug, het cupidoboogje en de kin. Klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook, als je maar zorgt dat je de highlighter na aanbrengst goed uitblendt en doet samensmelten met je huid!

tre

Q: Heb jij de strobing trend al ontdekt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.