Singles Day Musthaves

Singles Day

Het is weer bijna 11 november en dat betekent Singles Day! Een dag die oorspronkelijk afkomstig is uit China daar is het namelijk een feestdag voor de vrijgezellen. De datum is gekozen vanwege de vier enen en staat symbool voor alleen zijn. Om jezelf eens lekker in de watten te leggen op Singles Day delen wij met jou een aantal van onze favoriete sale items!

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Collection Mini-Breaker Palette

Singles Day

Het Mini-Breaker palette is een supermooi palette dat makkelijk mee te nemen is op reis. Het palette bevat roze, oranje en paarse tinten waarvan er 3 kleuren een shimmery finish hebben. Het perfecte palette voor een avondje uit!

Lipstick Queen Luscious Lipstick – Eden

Singles Day

Eden is een sheer rode kleur met een glossy finish die je lippen op een subtiele manier doet opvallen. De lipstick is longlasting en kun je combineren met verschillende looks.

OPV Beauty  Highlighter – Stardust

Singles Day

Nog nooit heb je je jukbeenderen zo mooi zien shinen als met de Stardust highlighter van OPV Beauty. Deze highlighter is goudkleurig en makkelijk te combineren met een natural look.

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Collection Velour Lip Scrub – Pineapple Juice

Singles Day

Verzorg je lippen goed door ze regelmatig te scrubben. De Jeffree Star Velour Lip Scrub zorgt er voor dat dode huidcellen verdwijnen en je lippen weer zacht worden. Ook maakt het het aanbrengen van lipstick gemakkelijker én blijft je lipstick langer op zijn plek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.