Back 2 School Beauty Musthaves!

Binnenkort begint school weer en dat betekent dat je je alvast goed moet voorbereiden. Niet alleen je schoolspullen maar natuurlijk ook je make-up tasje! Met deze Back 2 School Beauty Musthaves ben jij helemaal klaar voor het komende jaar!

 

 

Een klein beetje blush doet al wonderen en zorgt voor een opgewekte uitstraling. Heb je niet veel tijd voor een make-upje in de ochtend? Een blush kan altijd wel! En is dit printje op het doosje niet super cute voor in je etui?

 

Je haar los dragen is altijd prachtig. Maar tijdens proefwerken is het toch wel fijn om af en toe je haar vast te dragen. Deze Love Ibiza bandjes zijn fashionable om je arm en ideaal voor in je haar!

 

 

In je schooltas heb je al niet veel ruimte dus is het handig als je kunt besparen! Deze mascara is tegelijk ook een eyeliner! Dit scheelt ruimte in je make-up tasje en kun je snel in de pauze je mascara en eyeliner bijwerken!

 

 

Ben je nog niet zo van de lipsticks maar draag je wel graag iets op je lippen? De lipbalms van W7 zijn dan echt een musthave voor jou! Het doosje alleen al is een echte eyecatcher en ze ruiken ook nog eens lekker zoet!

De Browtwister heeft een fijne smalle punt waardoor je mooie natuurlijke streepjes tussen je wenkbrauwhaartjes kunt zetten. Hierdoor ben je ‘s ochtends in een handomdraai klaar!

[showocproducts id=8378,7624,7628,8327,6186,8797,8912]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.