Ben jij al WK-proof?

Dirk Kuijt, Robin van Persie, Rafael van der Vaart. Je hoeft geen groot voetbalfan te zijn om te weten wie deze mannen zijn. En dat is maar goed ook want het WK zit eraan te komen! De oranje gekte is begonnen. Oranje jurkjes, versieringen, WK hits, we kunnen er niet meer omheen. En eerlijk is eerlijk, ook al is voetbal voor de meeste vrouwen niet zo interessant, het WK heeft altijd iets speciaals. Laten we met z’n alle ons landje supporten! En als we dat dan doen, compleet in oranje outfit, hoort daar uiteraard een WK make-up look bij! Ben jij al WK-proof? Met deze tips ben je helemaal voorbereid.

 

Ogen:

 – Wees creatief met oogschaduw, gebruik oranje, of speel met rood, wit en blauw! Denk ook eens aan oogpotlood of mascara in een van deze kleuren. Maak je look af met opvallende nepwimpers.

Lippen:

 – Ga voor oranje of rood. Beide kleuren zijn er in vele verschillende tinten. Er zit altijd wel een kleur bij die je goed staat. Wil je écht opvallen? Ga voor een felle oranje lippenstift, of gebruik liptattoo’s. 

 

 

Nagels:

Natuurlijk kunnen je nagels niet achterblijven, lak ze in een mooi kleurtje. Of nog origineler: gebruik nagelstickers. 

 

Wangen:

Maak je look af met een zachte oranje/perzik kleur blush. En niet te vergeten: schmink een leuk vlaggetje op je wangen!

 

Je kunt je look zo gek maken als je zelf wilt. Haarsprays, haarspeldjes, en allerlei andere leuke WK accessoires zijn overal te vinden. 

Wat doen jullie om er helemaal WK-proof uit te zien? 

[showocproducts id=1380.3489,888,889,1141]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.