Cable knit nails | Dé nageltrend van nu!

De winter is al een liefdevolle, knusse en gezellige tijd van het jaar. Vooral met de kerst in aantocht en warme truien waar we ons in weg kunnen stoppen als we het koud hebben! Vaak associëren we kerst met chique rode nagels. Nou, daar gaat verandering in komen! Er is nu een typische winterse nageltrend gaande… cable knit nails! Nagels die er er uitzien als wollen truien in zachte draagbare tinten. Enne.. het is niet alleen heel erg cosy maar ook nog eens makkelijk na te maken!

Op instagram spotte ik de mooiste creaties. Hieronder zie je een kleine greep van wat ik tegenkwam. Wat vind jij? Yay of nay?

Cable knit 2Cable knit 1Cable knit 3

How to:

Het ziet er heel erg moeilijk uit, maar het valt mee! Wat je hier enkel voor nodig hebt naast je nagellakjes, is een dottingtool!

Stap 1: Breng een laagje basecoat aan om de nagels te beschermen van verkleuring en om de nagellak goed te laten hechten aan de nagel.

Stap 2: Breng twee laagjes kleurlak aan. Laat de eerste laag eerst goed drogen voordat je een tweede aan gaat brengen.

Stap 3: Stip met de dottingtool in de nagellak en teken lijntje voor lijntje een brei motief per nagel. Het is niet de bedoeling dat je gaat krassen op de nagel, het motief moet er op komen te liggen. Breng voor extra diepte een extra laagje aan.

Stap 4: Breng als laatste een topcoat aan!

Tip: Met gewone nagellak duurt het droogproces langer omdat je met dikke lagen werkt. Gellak i.c.m. werkt in dit geval top! Lekker snel droog en het blijft 2 weken zitten!

[showocproducts id=3342]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.