Dankzij deze producten ben je snel van je acne af!

acne

Misschien ben je net 14, 18 of ‘al’ 34 en denk je bij het lezen van deze titel: JA! Acne is helaas van alle leeftijden en is, ondanks dat er natuurlijk ergere dingen zijn, heel vervelend. Wanneer je ‘s morgens in de spiegel kijkt en er zit weer zo’n enorme joekel kan het je humeur dat behoorlijk verpesten. Gelukkig hebben wij een lijstje met fijne producten die zeggen: huppakee, weg met die acne!

Mario Badescu

We willen natuurlijk met alle liefde alle producten los voor je opsommen, maar laten we het maar gewoon even kort samenvatten: Mario Badescu is de koning als het aankomt op anti-acne producten. Het meest bekende anti-acne product van dit merk is (natuurlijk) de wereldberoemde Drying Lotion, maar Mario heeft nog meer in petto dat de strijd aangaat met jouw acne.

Collage van Acne producten.

Too Cool For School Spot Solution Stick

acne

Huh? Een wattenstaafje dat je van je acne moet verlossen? De Too Cool For School Spot Solution Sticks zien er inderdaad uit als gewone wattenstaafjes, maar dat zijn het niet!

Ze zijn namelijk voorzien van salicylzuur en glycolzuur (AHA complex) en aloë vera-extracten die onzuiverheden (ontstekingen) behandelen, de huid op een natuurlijke manier exfoliëren en daarmee dode huidcellen verwijderen en de celvernieuwing bevorderen waardoor de huid mooi egaal is. Snel aanschaffen dus!

First Aid Beauty Skin Rescue

De missie van het merk First Aid Beauty (afgekort FAB) is iedere huid er absolutely fabulous uit te laten zien en ervoor te zorgen dat iedere dag een good-skin-day is. Het merk heeft voor de acne/vette huid de speciale rood-gekleurde Skin Rescue lijn die snel korte metten maakt met acne en dat is net wat jij nodig hebt bij een break-out.

acne
First Aid Beauty Skin Rescue Anti-Breakout Charcoal Cleanser – First Aid Beauty Skin Rescue Purifying Mask – First Aid Beauty Skin Rescue Daily Face Cream – First Aid Beauty Skin Rescue Blemish Patrol Pads

Alpha-H

acne
Alpha-H Clear Skin Blemish Control Gel – Alpha-H Clear Skin Blemish Control Mask – Alpha-H Clear Skin Kit – Alpha-H Balancing Moisturiser & Gentle Exfoliant – Alpha-H Balancing & Pore Refining Mask

Als je bij een merk aan het juiste adres bent voor anti-acne oplossingen, is het natuurlijk hét skincare brand Alpha-H. Van maskers tot een gehele Clear Skin Set en van cleansers tot spot-treatmens: they have it all.

Pixi

acne
Pixi Glow Peel Pads – Glow Mud Cleanser – Glow Mud Mask – Pixi Glow Tonic

De Pixi Glow Tonic is een product dat je vast eens voorbij hebt zien komen, in je handen hebt gehad of op je wishlist hebt staan. Het is één van de Pixi producten die heel geschikt is voor de acne huid, net als de overige ‘Glow’ producten. Ze reinigen de huid en de poriën en voorkomen daarmee verstoppingen en dus pukkels. Hooray!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.