De beste make-up voor brildragers

Een bril vestigt natuurlijk al de aandacht op je gezicht en ogen, des te meer reden om te zorgen dat je make-up helemaal on point is! Dit zijn mijn tips.

Je verschuilen achter je bril? Dacht het niet! Ik ben een trotste brildrager en ik vind het alleen maar leuk om te experimenteren met looks waarbij mijn ogen nog beter uitkomen achter een bril. Hopelijk heb je wat aan mijn adviezen. En mocht je zelf nog tips hebben, laat ze gerust achter!

2

Een bril creëert schaduwen onder je oog, zorg dus dat je dit gebied mooi licht maakt met een concealer. Mijn voorkeur gaat uit naar een waterproof concealer, deze blijft extra goed op zijn plek. Zet ook je wenkbrauwen goed aan, met een bril (zeker met een donker montuur) kunnen ze al gauw wegvallen.

4

Overdrijf niet met je oogschaduw maar ga eerder voor wat neutralere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een lichte kleur op je bewegende ooglid aanbrengen en een taupe kleur in je arcadeboog. In het W7 In The Nude Eyeshadow palette vind je prachtige neutrale kleuren.

3

Ga voor een felle kleur op de lippen. De Maybelline Vivid Matte Liquid is hier zeer geschikt voor. Zeker als je een donker montuur hebt zoals ik, zorgt een felle lipstick voor een goede balans. Ook de blush mag best aanwezig zijn. Ik heb een roze blush van Inglot gematcht met mijn lippen.

5

Tot slot: fixeer je make-up goed met een fixingspray om zo te voorkomen dat je bril van je neus glijdt.

Draag jij een bril? Pas je daar je make-up ook op aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.