De beste oogschaduwpalettes van Morphe, dit zijn ze!

oogschaduwpalettes

Waarom losse oogschaduws kopen als het een stuk makkelijker kan? Met de oogschaduwpalettes van Morphe krijg je een heleboel oogschaduw kleuren voor een vriendelijke prijs. Met deze palettes creëer je ontelbaar veel looks en heb je de mogelijkheid om je creativiteit volledig de vrije loop te laten gaan!

oogschaduwpalettes

Morphe 35 Palettes

Het Morphe assortiment bestaat uit een aantal verschillende soorten oogschaduwpalettes. Zo heb je onder andere de ’35 palettes’ waarin (zoals je waarschijnlijk al hebt geraden) 35 verschillende kleuren oogschaduw zitten.

oogschaduwpalettes

Op bovenstaande foto zie je onder andere het Morphe 35V, 35M, 35B, 35O en 35O2 palette. Met deze palettes kun je zowel opvallende, kleurrijke looks als meer natuurlijke, dagelijkse looks maken. In de palettes zitten matte oogschaduws maar ook glitter oogschaduws. Je kunt deze prima met elkaar combineren voor een mooi geheel!

De oogschaduws van Morphe hebben een creamy formule en zijn stuk voor stuk intens gepigmenteerd. Met behulp van de Morphe oogschaduwkwasten kun je de kleuren vlekkeloos met elkaar blenden voor een langdurig resultaat.

Morphe 25 Palettes

oogschaduwpalettes

De ’25 palettes’ van Morphe zijn oogschaduwpalettes met daarin 25 verschillende kleuren. Deze palettes bevatten veel natuurlijke aardetinten met hier en daar een pop of colour. De finishes variëren van matte tot glanzend en glitter en vormen samen een complete ooglook.

Er zijn in totaal vier verschillende palettes: 25A, 25B, 25C en 25D. Voor iedere gelegenheid creëer je weer een andere look!

Morphe x James Charles Palette

oogschaduwpalettes

Het Morphe x James Charles Palette is hoogstwaarschijnlijk een van de meest populaire oogschaduwpalettes van het afgelopen jaar. Het palette bestaat uit 39 kleuren waarmee je alle kanten op kunt. Natuurlijke looks, smokey looks, kleurrijke looks en ga zo maar door. De finishes van de oogschaduws zijn matte, metallic en shimmery. Voor een langdurig resultaat gebruik je als basis van je ooglook de Morphe Eyelid Primer.

Morphe x Jaclyn Hill

oogschaduwpalettes

De samenwerking tussen Morphe en Jaclyn Hill is je vast niet ontgaan. Het Morphe x Jaclyn Hill Palette was een grote hit en is nog steeds erg populair onder make-up liefhebbers en artists. Het palette bevat een heleboel natuurlijke kleuren met hier en daar wat blauwtinten en koraalkleuren. De oogschaduws hebben matte, shimmery, foily, glitter en satin finishes. Met de kwasten uit de Morphe x Jaclyn Hill The Eye Master Collection blend je de oogschaduw vlekkeloos samen voor een mooie overloop!

Morphe 39A Palette

oogschaduwpalettes

Met het Morphe 39A Palette stap je volledig uit je comfort zone! Dit oogschaduwpalette bevat 32 gepigmenteerde, creamy oogschaduwkleuren en 7 neutrale transitiekleuren die verdeeld zijn over grotere pans. Met de matte en shimmery finishes uit dit palette kun je alle kanten op!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.