De boblijn is back!

bob

De boblijn is back!

Ben je toe aan iets nieuws? Dan kun je de haartrend van dit moment uitproberen, want de bob is back! Heerlijk de zomer in met kort haar, maar heb je nog even een steuntje in je rug nodig voordat de schaar erin gaat? Wij helpen je bij het kiezen van de leukste bobs! 

Of je nu kiest voor een lange bob of juist een korte, de bob is helemaal van nu! Met een bob kun je alle kant op, zo kun je het haar stijl langs je gezicht dragen zoals we al eerder zagen bij Kylie Jenner en Kim Kardashian, maar ook kun je het dragen met een kleine slag, dit is op het moment helemaal hot! Zo creëer je een soort beach looken wat al helemaal handig is; je haar hoeft niet perfect te zitten. 

Allebei!

Een pony én een bob, twee haartrends van nu! Als je eenmaal bij de kapper bent kun je niet meer terug, dus moet je goed weten wat je wilt. Maar als je dit te gekke haar hebt, ben je helemaal hip! Deze look kun je echt rocken, durf jij het?

fringe look

Ook kun je het dragen met een kleine slag, dit is op het moment helemaal hot! Zo creëer je een soort beach look, en wat al helemaal handig is, je haar hoeft niet perfect te zitten.

Durf je je haar nou niet té kort te knippen, kun je gaan voor een lange bob. Door de bob lang te houden, kun je nog van alles met je haar, het past makkelijk in een staart of knot. Én het is niet zo eng!

Dus… op naar de kapper!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.