De fijnste Herfstkleuren voor op je lippen!

Officieel is de Herfst in volle gang en dat betekent dat je kledingkast weer daarop afgestemd mag worden! Dunne shirtjes gaan plaats maken voor warme vesten en teenslippers kunnen echt niet meer. Naast dat het weer onvoorspelbaar wordt, heeft de Herfst ook weer zijn charme. De roest en goudkleurige bladeren op de grond geven vaak oneindig veel inspiratie op gebied van make-uplooks. Bronstinten, roestkleur, bordeaux gecombineerd met diep paarse kleuren zijn weer on trend! Hier komen de fijnste Herfstkleuren voor op je lippen op een rij!

Zwon-bronze-lips

Bronze it up!

Bronstinten geven vaak enorm veel warmte aan een look. Hou je van een metallic glans, dan is dit misschien iets voor jou! Breng het all the way aan voor de ultieme glamour look voor een avondje uit of dep het over een zachte bruintint alleen in het midden van je lippen voor overdag. Een mooi voorbeeld hiervan is de Revlon Super Lustrous Lipstick in kleur 377 Bronzed Lame. Bronskleurige oogschaduw kan ook een mooie effect geven op de lippen!

 

Plum

Deze tint schreewt gewoon Herfst! Maak het draagbaar voor overdag door deze te combineren met een lichte ooglook. Een klein beetje mascara is voldoende. Vaak oogt deze mascara heel chique en klassiek. Een winged eyeliner past hier goed bij. L’oréal Paris heeft een hele mooie variant met een matte finish. De kleur heet 430 Mon Jules.

3048deb0b136368bd434480a7a5e3070

Orange is the new red

De kleur van vallend blad letterlijk op je lippen. Ik bedoel natuurlijk geen fel oranje maar een zachte bruintint met een oranje ondertoon. Deborah Milano Milano Red Lipstick in kleur 11 Orange komt hier verrassend goed in de buurt. Deze heeft een mooie glans die iets metallics heeft.

[showocproducts id=2241,8066,6216]

Bon foto1

Bron foto3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.