De lente make-up trends van 2016

Over ongeveer 2 weken is het zover! De lente is in aantocht met hopelijk weer iets warmere dagen! Het mooie aan de lente vind ik de schattige bloemetjes die tevoorschijn komen met de meest mooie zachte kleuren. Automatisch krijg ik hierdoor zin om ook mijn make-up en outfit aan deze sfeer aan te passen. Dit jaar staan voor het voorjaar weer hele leuke trends op de planning die net een tikkeltje anders zijn als vorig jaar!

max-factor-creme-puff-blush-30-gorgeous-berries-500x500

Roze, roze en nog meer roze!

Dit jaar staat de kleur roze centraal in de lente. Wat mij opviel in verschillende collecties, is dat niet alleen het lieflijke roze er tussen staat. Natuurlijk ook wel het typische lente roze maar zelfs ook zuurstokroze. Alles kan!

loreal-paris-nude-magique-cashion-foundation-11-golden-amber-500x500

Kussens!

Een nieuwe foundation die het gebruik van een kwast onnodig maakt! Steeds meer komen er foundations op de markt met bijbehorende kussentjes, die zorgen voor precies de juiste dosering! Met het kussentje druk je op de foundation die verstopt zit in een compact doosje. De foundation die vrijkomt, wordt geabsorbeerd door het kussentje waarna je het meteen op je huid kunt aanbrengen. Niet voor niets zijn ze razend populair. Het formaat is top waardoor deze makkelijk snel in je tas te gooien is! De L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation is hier een goed voorbeeld van!

l.a.-girl-matte-velvet-lipstick-ooh-la-la-2-500x500

Velvet

De laatste trend waar ik het over ga hebben is de matte velvet lip trends. Mega glanzende lippen zijn voorlopig passé en maak je tegenwoordig een statement met fluweel look-a-like lippen. De lipsticks voelen vaak ook nog eens letterlijk fluweelzacht aan! Mijn favoriet zijn de De L.A. Girl Matte Velvet Lipsticks! Eerder heb ik hierover een uitgebreid artikel geschreven. Deze kun je hier vinden!

[showocproducts id=10244,10245,10246,9224,9219,7194]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.