De leukste giftsets voor de komende feestdagen

giftsets

Sinterklaas en Kerst komen eraan en dat betekent tijd voor cadeautjes! Het is soms moeilijk kiezen als je niet weet wat een ander graag wil hebben, dus hebben wij de leukste beauty giftsets voor je op een rijtje gezet!

Mario Badescu

Mario Badescu heeft voor deze feestdagen superleuke giftstets die ideaal zijn voor skincare addicts. Met producten als maskers, facial sprays, serums en nog veel meer in leuke cadeauverpakkingen ga je hen zeker heel blij maken!

giftsets

Sigma

Ken je iemand die wel weer een nieuwe kwastenset kan gebruiken of een schoonmaaktool voor zijn of haar kwasten? Dan zijn de Sigma Holiday 2019 giftsets echt iets voor hem of haar! Er zijn verschillende sets met onder andere kwasten voor het gezicht, en voor de ogen en handige tools om de (Sigma) kwasten mee te reinigen.

giftsets

Beautyblender

Ook Beautyblender heeft ook dit jaar weer superleuke sets voor de feestdagen. Misschien dat je jezelf blij wilt maken met een nieuwe Beautyblender of kan je zus wel weer een nieuwe gebruiken. In de giftsets van dit jaar vind je ook handige Blendercleansers in nieuwe geuren die je kunt gebruiken om de Beautyblender mee in topconditie te houden!

giftsets

Pixi

Natuurlijk mag ook het populaire merk Pixi in ons rijtje niet ontbreken met de schitterende giftsets die ze dit jaar gelanceerd hebben. Ideale sets om aan iemand te geven die de Pixi producten graag eens wil proberen én leuk en handig omdat de producten makkelijk mee te nemen zijn op reis.

giftsets

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.