De lipkleuren waar bloggers dol op zijn!

Op instagam, facebook en YouTube kom je dit seizoen opvallend  vaak dezelfde lipkleuren tegen bij bloggers. Donkerbruin, bordeauxrood en donkerpaars tot aan het zwarte zijn helemaal hot! Dezelfde look creëren hoeft niet duur te zijn! De mooiste dupes voor een fijn prijsje hieronder op een rij:

Bruin

sleek-true-colour-lipstick-vamp-500x500Hierboven zie je de de Sleek True Colour Lipstick Vamp. Een prachtige donkerbruine kleur met een semi matte finish. geeft je lippen een supergepigmenteerde donker (bruin)rodekleur en een (semi)matte finish. Krijg je niet het ultieme herfstgevoel bij deze kleur? De toegevoegde vitamine E maakt het helemaal af. Tijdens de koudere dagen worden je lippen hierdoor intens gevoed en beschermd tegen de kou. Enne.. hij kost maar €6,99.

Bordeauxrood

deborah-milano-atomic-red-mat-lipstick-5-red-500x500

Bordeauxrood is een kleur die vaker tijdens de koude dagen gedragen wordt. Normaal gesproken is rood een kleur voor een feestje maar in de Herfst en Winter kan het prima overdag! De Deborah Milano Atomic Red Mat Lipstick 5 Red is een chique fluweelzachte lipstick en een goed voorbeeld hiervan. De matte finish is helemaal van nu en de toegevoegde vitamine A en E zorgen dat de lippen niet uitdrogen.

Paars/ zwart

barry-m-lip-paint-37-black-500x500

Wie durft? Met deze kleur wordt je niet meteen meer gezien als Gothic. Het kan zelfs ontzettend chique staan! Een niet al te zware ooglook gecombineerd met de Barry M Lip Paint in kleur Black  zorgt voor de ultieme partylook! De lipstick geeft een heel stoere superdonkerpaarse/zwarte kleur met een mooie glanzende finish. Voor €5,95 is hij voor jou!

[showocproducts id=5305,3476,6856]

Bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.