Morphe Arch Obsessions Brow Kit

wenkbrauwen

Oh yes, de Morphe Arch Obsessions Brow Kit heeft iedereen in zijn beauty stash nodig. Deze set is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende varianten waardoor er voor iedereen een kleur is. Deze geweldige kit bevat 5 verschillende wenkbrauwproducten waardoor je de perfecte fleeky brows kunt creëren. En of je je brows het liefst naturel houdt of ze juist lekker opvallend aanzet: met deze kit kan het allemaal! Je leest hier wat de set allemaal bevat en hoe je deze kunt gebruiken!

Verschillende kleuren

Deze set is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende varianten:

Biscotti licht taupe met koele ondertonen

Hazelnut – taupe met neutrale ondertonen

Almond – warm bruin met warme ondertonen 

Mocha – rijk bruin met warme ondertonen 

Java – diep bruin met neutrale ondertonen 

Chocolate Mousse – zacht zwart met neutrale ondertonen 

Latte – zachtbruin met koele ondertonen 

wenkbrauwen

Doordat er zoveel verschillende varianten zijn is er voor iedereen een geschikte kleur. Je kunt met deze set zelf bepalen of je je wenkbrauwen naturel houdt of dat je ze liever wat opvallend aanzet. 

De producten

De Morphe Arch Obsessions Brow Kit bestaat uit 5 producten:

  1. Micro Brow Pencil
  2. Brow Setting Gel in Translucent 
  3. Brow Cream 
  4. M158 Angle Liner/Spoolie Brush 
  5. Highlighter Stick

In welke volgorde gebruik je de set?

  1. Je begint met het in model kammen van de wenkbrauwhaartjes, door middel van de achterkant van de M158 Angle Liner/Spoolie Brush. Borstel de haartjes de juiste kant op, deze lijn ga je daarna namelijk volgen met het dunne Micro Brow Pencil. Met dit potloodje omlijn je je wenkbrauw, waardoor deze al in de juiste vorm heeft en je hem als het ware alleen nog in hoeft te kleuren. 
  2. Nadat je je wenkbrauw omlijnd hebt is het heel makkelijk om deze mooi in te kleuren, dit doe je door middel van de Brow Cream. De Brow Cream kun je aanbrengen door de M158 Angle Liner/Spoolie Brush te gebruiken. Door middel van de Brow Cream kun je zelf bepalen hoe donker je de kleur van de wenkbrauw maakt. Probeer niet te veel van de Brow Cream bij de aanzet van je wenkbrauw te gebruiken, zodat je wenkbrauw er natuurlijk uit blijft zien. 
  3. Gebruik na het inkleuren van de wenkbrauwen de Brow Setting Gel in Translucent zodat ze de hele dag fleeky blijven zitten. 
  4. Als je klaar bent met de wenkbrauwen kun je op het wenkbrauwbot nog een beetje highlighter aanbrengen door middel van de highlighterstick om je wenkbrauwen nog meer naar voren te laten komen.
wenkbrauwen

Het kan natuurlijk zijn dat jij je wenkbrauwen in een hele andere volgorde fleeky maakt, dit is natuurlijk enkel een voorbeeld van hoe je het kunt doen. Bijna iedereen heeft wel zijn eigen techniek en dat is ook niet gek want bijna elke wenkbrauw is tenslotte uniek!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.