DIY voor een goede blow-dry

hip

Tegenwoordig is het helemaal hip om een blow-dry te nemen, zo zijn er zelfs blow-dry bars! Iedereen wordt gelukkig van mooi haar en sommige vinden het ook niet erg om er wat geld aan uit te geven, maar waarom zouden we betalen voor een blow-dry als we het ook gewoon zelf thuis kunnen?

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Een föhn borstel
  • Een föhn

Hoe moet het?

Voordat je gaat föhnen, is het handig dat het haar nat is. Maak het haar vervolgens handdoek droog en borstel het even door, zo kun je straks handig aan de slag! Verdeel het haar goed, het bovenste gedeelte van je haar kun je vastmaken in een (hipster) knotje, doe dit door middel van een invisibobble zodat je haar netjes en recht blijft.

Het is handig om gebruik te maken van een heat protector spray om je haar te beschermen tegen de hitte!

Zet de borstel onder een pluk haar en zet daarboven de föhn (maak gebruik van het opzetkopje van de föhn die een platte kant heeft.) Probeer tijdens deze techniek je borstel te draaien, hierdoor creëer je een klein beetje krul. Herhaal dit een aantal keer totdat je haar droog is, door deze techniek krijg je een slag en volume in je haar, who doesn’t want that!

Zo kan het ook!

Tegenwoordig zien we veel vaker handige tips en DIY’s langskomen, zo is er nu een geniale trend aan de gang waar je de perfecte blow-dry van krijgt! Wat je ervoor nodig hebt? Alleen maar een föhn en een fles! Wel moet je even handig zijn met het uitsnijden van de fles en let hierbij op dat je niet in je vingers snijdt!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.