Dé producten die je nodig hebt voor mooie en zachte lippen!

Mooie, gezonde en zachte lippen; het is de basis voor iedere look. Maar met een lente die tot nu toe nog niet heel warm verloopt, is de kans groot dat je rondloopt met velletjes en droge lippen. What to do? Wij laten je vandaag een aantal musthave producten zien waarmee je binnen no time weer soft and kissable lips hebt! 

KEEP IT CLEAN!
Als je de hele dag hebt rondgelopen met je favo liquid lipstick moet je deze ‘s avonds natuurlijk eerst goed verwijderen voor je aan de slag gaat met het verzorgen van je lippen. Een onmisbaar product hiervoor is de Milani Keep It Clean Longwear Lip Color Remover. Dit is een superhandig product dat in één veeg ieder longlasting (matte en/of metallic) lipproduct van de lippen verwijdert. De zachte en hydraterende formule van de Milani Keep It Clean Longwear Lip Color Remover zorgt dat de lippen schoon, maar ook gehydrateerd, zacht en in goede conditie zijn.

 

SCRUB IT!

Natúúrlijk kun je, als je gaat voor superzachte lippen, niet zonder een goede lipscrub. De Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrubs en de Milani Keep It Sweet Lip Scrub zijn heerlijk geurende lipscrubs op basis van suiker die je lippen helemaal superzacht en klaar maken voor het aanbrengen van bijvoorbeeld een liquid lipstick.

Breng een klein beetje van de scrub in ronddraaiende bewegingen op de lippen aan en verwijder de overtollige scrub met een tissue (of lik het gewoon van je lippen af, dat kan ook!)

KEEP THEM SOFT!

Als je lippen schoon, glad en zacht zijn wil je dat natuurlijk zo houden en is het tijd om ze regelmatig in te smeren met een fijne lippenbalsem.

Een heerlijke, nieuwe lippenbalsem in ons assortiment is de Rosebud Salve Tropical Ambrosia Lip Balm. Dit is een crèmige, boterachtige balsem met een (lekker zomerse!) mélange van kokos- en mangogeurnoten en heeft een heel fijne, verzachtende werking op de lippen.

Dan nog een beetje highlighter op het cupidoboogje van je lip en you are good to go!

Q: Wat zijn jouw favoriete lipverzorgingsproducten? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.