Dit is de nageltrend van het moment: gradiant nails!

Heb jij ze al op Instagram gespot? Het is dé nageltrend van het moment en we kunnen er niet omheen: de gradiant nails! Met deze geweldige nagels hoef je nooit meer te kiezen tussen verschillende kleuren, want je kunt ze gewoon allemaal in één keer op doen! Iedere nagel een andere kleur geven kan een beetje heftig klinken maar deze nageltrend is prachtig. Wij laten je het zien in deze blog!

De gradiant nagels zijn gebaseerd op een kleurenwaaier, handig voor als je bijvoorbeeld een bepaald kleur verf zoekt, maar ook om de kleuren van je nagels te bepalen.  Iedereen heeft weleens zo’n kleurenwaaier in zijn of haar handen gehad en gedacht ‘wauw, dit zijn prachtige kleuren’. Je kunt met de gradiant nails trend nu alle kleuren van je favoriete kleurenwaaier op je nagels laten zetten door je nagelsalon. 

Nog nooit iets gezien of gehoord van deze fantastische nageltrend? Wij geven je een aantal voorbeelden!

View this post on Instagram

pink gradients are my fav!🥰

A post shared by JANESSA JENSEN (@nailsby.ness) on

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze trend nog leuker te maken door bijvoorbeeld een patroon of felle kleur eraan toe te voegen. Zo doe je mee met de trend, maar geef je je eigen twist eraan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.