DIY chique make-updecoratie

Een mooie make-uptafel is toch wat iedere vrouw wel zou willen? Ik kan echt uren kijken naar een chique geëtaleerde display in een winkel. Wist je dat je thuis heel makkelijk zelf iets soortgelijks kunt maken? Je eigen eyecatchers laten stralen op je make-up tafel puur voor de sier! Ik geef je enkele handige tips hoe je dit effect makkelijk thuis kunt creëren.

Oke, niet iedereen heeft een make-uptafel thuis staan om mooi te decoreren. Misschien wel een schapje waar nog ruimte is, je nachtkastje of een hoekje op de wastafel. Je hebt niet veel ruimte nodig om mooi je make-up neer te zetten.

Make-up

Kies uit je make-up de mooiste items. Flesjes van glas of make-up omhuld met goud of zilverkleurige verpakkingen doen het vaak goed. Kies er niet te veel want om het stijlvol te houden is absoluut less is more. Uit de shop heb ik een aantal goede voorbeelden hiervan!

 

 

Decoreren

Kies een mooie ondergrond. Een ronde spiegel plat op een tafeltje leggen of een zilveren schaal zorgt meteen al voor de juiste sfeer. Omdat een glanzende ondergrond het licht heel mooi weerkaatst, wordt alle aandacht daar meteen naartoe getrokken. Zet er een klein glazen vaasje op met witte roosjes of lichtroze hortensia’s (dat zijn hele stijlvolle bloemen). Vervolgens leg je heel nonchalant je make-upjes eromheen alsof ze daar per ongeluk terecht zijn gekomen. Om het af te maken zet je er een parfumflesje en wat sieraden bij. Voilà!

[showocproducts id=5765,5735,7264,3737,7350]

Bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.