Editors’ Picks | Summer Edition

Editors’ Picks | Summer Edition

 

Het leek mij leuk om van tijd tot tijd mijn eigen favoriete beauty producten uit de shop te delen met jullie! Ik schrijf natuurlijk over heel veel beautyproducten en film verschillende tutorials waardoor ik kennis maak heleboel mooie make-up! Ik heb zo mijn eigen favorieten die ik zelf bijna dagelijks gebruik. Dit is de eerste Editors’ Picks en meteen een Summer Edition!

 

1. Maybelline Master Sculpt 01

Ik hou erg van shapen en highlighten en doe dit daarom bijna elke dag. Ik vind het prettig als een shape en highlighterkleur in één doosje zitten en daar is de Maybelline Master Sculpt een voorbeeld van. Een mooie matte bruine tint en een champagne kleurige highlighter zit er in. Ondanks dat ik een medium huidskleur heb gebruik ik kleur 01. De sculptpowder valt namelijk al best donker uit.

 

2. W7 Porefection

Primers are my best friend! Ik heb redelijk grove poriën en alleen foundation zorgt ervoor dat het alleen maar meer zichtbaar wordt. Naast het feit dat de W7 Porefection ervoor zorgt dat de foundation longlasting is, verkleint het tijdelijk ook mijn poriën!

 

3. Milani Rose Blush 06 Lady Rouge

Een prachtkleurtje is dit voor de zomer! Deze blush heeft een koraalkleurige matte finish met een licht-warme ondertoon. Perfect voor als je een mooi kleurtje hebt gekregen door de zon! Felle en warme kleuren zijn dan mijn favoriet!

 

4. L’Oréal Infallible 24h Matte Foundation 24 Golden Beige

In de zomer gaat mijn huid iets sneller glimmen en heb ik de voorkeur voor een matte foundation. Mocht ik dan iets gaan glimmen dan houdt deze foundation dat mooi in balans en krijg ik eerder een gezonde glow! Kleur 24 Golden Beige is foundation met een gele ondertoon en nu perfect omdat ik iets bruiner ben als gewoonlijk!

 

 

5. Make-Up Studio Translucent Powder Extra Fine 02

De transparante poeders van Make-up Studio zijn wat dat betreft echte musthaves. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende ondertonen. Kleur 02 is is licht geel en sluit daarom perfect aan bij mijn warme ondertoon. Ook gebruik ik graag deze poeder om de concealer onder mijn ogen te fixeren. Geel zorgt voor een brightning effect onder mijn ogen!

 

6. Maybelline Dream Lumi Touch Concealer 02 Nude

Deze concealer is vederlicht en gebruik ik graag als highlighter onder mijn ogen. Door de dunne textuur is deze makkelijk te blenden en geeft het een natuurlijk resultaat.

 

7. Milani Color Statement Matte Lipstick 74 Matte Darling

Een prachtige donkere rooskleur! Een subtiele kleur voor een avondje uit en ook zeker niet té donker waardoor deze ook prima overdag te dragen is. Kortom een kleur voor heel veel verschillende gelegenheden.

 

8. L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis Nagellak True Red Julianne

Mijn statementkleur voor op mijn nagels is rood. In de zomer mag het van mij altijd net wat feller en speelser. Mijn meest gedragen kleur is op dit moment de True Red Julianne van L’Oréal. De kwastjes van L’Oréal lakjes hebben wat mij betreft de meest ideale vorm! Rond en breed waardoor ik soms in één veeg (ik heb smalle nagels) een kleur kan aanbrengen. Ook nog eens mooi meegenomen: ze blijven echt bijna een week goed zitten!

 

[showocproducts id=8540,8287,5792,6164,8847,4221,8350,7183]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.