Gedwongen thuiszitten… wat kun je doen?

corona

Het is maart 2020 en ineens zitten we met z’n allen thuis en zijn we terecht gekomen in een heel gekke en onzekere tijd. Het klonk in eerste instantie misschien best chill dat je niet naar school of je werk hoeft, maar in de werkelijkheid is dat het allesbehalve. Om de tijd noodgedwongen thuis toch zo leuk mogelijk door te brengen hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar je je, naast werk en school natuurlijk, op beautygebied allemaal mee bezig kunt houden!

Kwasten wassen

In het kader van de hygiene: ook onze make-up kwasten moeten eraan gaan geloven. Een klusje dat je normaal gesproken week na week, misschien zelfs maand na maand, uitstelt, maar: de smoesjes zijn op. Dus pak die brush shampoo erbij en aan de slag! En moet jij eens kijken hoe blij je ervan wordt als het klusje geklaard is!

Clean up that mess!

De Marie Kondo boeken en documentaires zullen er de komende week waarschijnlijk weer volop bijgehaald worden, want een paar weken thuis = tijd om op te ruimen! Dus trek alles uit je badkamerkastje en/of make-up tafel, kijk per product of je het gebruikt en er nog blij van wordt en anders: weg ermee en doneren aan je moeder/zus/nichtje/BFF!

corona

Improve your skills

Normaal heb je ‘s ochtends misschien hoogstens een paar minuten om je snel op te maken, maar er is nu tijd genoeg om eens wat anders te proberen en je skills te verbeteren! Dus oefen lekker op die cut crease, winged liner en pak die gekleurde palettes er ook eens bij!
Gelukkig kun je via onze site gewoon lekker blijven bestellen (op werkdagen vóór 21.00 uur besteld=de volgende dag in huis!) en jezelf verwennen met een paar nieuwe palettes of kwasten om de tijd mee door te komen!

Read our blog!

Als je alle series op Netflix en Instagram accounts wel zo’n beetje gehad hebt, is er gelukkig de The Make Up Spot blog to the rescue! Op onze blog vind je honderden artikelen met tips, tricks en looks waar je voorlopig nog wel even mee vooruit kunt!

corona

Beauty TV

Mocht je na al dat opruimen en make-uppen even willen chillen: op Videoland zijn verschillende documentaires met het thema beauty te vinden waarmee je even languit op de bank kunt (bijvoorbeeld: Glam Masters, Brittain’s Next Makeup Star, American Beauty Star)

Take care allemaal en be safe!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.