Gerard Cosmetics Cherry Cordial | Review

Donkere lipsticks zijn dit seizoen helemaal hot! Het liefst in een aparte kleur bruin of grijs/ paars. Vind je die trend iets te heftig? Dan heeft Gerard Cosmetics een prima iets meer draagbare variant; Cherry Cordial. Donkerrood met een bruine vampy ondertoon… Kom maar door!

Cherry Charcoil Gerard Cosmetics 1

Cherry Cordial Gerard Cosmetics 2

De lipsticks van Gerard Cosmetics zijn super populair. Dat heeft ook een reden; ze zijn superlonglasting, supergepigmenteerd en superdekkend! Ze voelen zijdezacht aan door hun creamy textuur en geven een verzorgend gevoel.

 

Over het uiterlijk kan ik kort en krachtig zijn. Niet anders als anders; een goudkleurige huls in kogelvorm met zwarte letters.

Cherry Cordial Gerard Cosmetics 4

Cherry Cordial Gerard Cosmetics 3

Hierboven zie je hoe de kleur daadwerkelijk in de huls eruit ziet. Deze verschilt bijna niets met de swatch. Soms heb je van die lipsticks die voor het oog er anders uitzien dan op je lippen. Dat is dus in dit geval niet zo!

Zoals ik in het algemeen al over Gerard Cosmetics lipsticks zei; heeft ook Cherry Cordial een cream textuur. Zonder al te veel moeite komt er kleur vanaf. Op de swatch foto lijkt de finish lichtglanzend. Hier had ik hem dan ook net pas aangebracht. Eenmaal opgedroogd, is de finish mat.

Cherry Cordial Gerard Cosmetics 5

Cherry Cordial Gerard Cosmetics 6

Is de kleur niet prachtig? Nog steeds on-trend maar dan iets subtieler! Cherry Cordial is een vampy lipkleur met een bruine ondertoon. Perfect voor een dagelijkse chique look of met smokey eye voor een feestje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.