Gespot! Betaalbare beautyblender!

Iedereen kent waarschijnlijk de Beautyblender wel! De Beautyblender is wereldberoemd geworden omdat hierdoor je foundation eruit gaat zien als een tweede huid. Niet voor niets wordt het ook wel makeups’ best friend genoemd. Eén nadeel; de originele Beautyblender heeft een prijskaartje en moet je het er maar voor over hebben. Wees niet ongerust! W7 komt nu met een betaalbare variant. Ik heet de W7 Power Puff Face Blender Sponge van harte welkom!

Wat een naam zeg! Hadden ze het niet nog langer kunnen maken? Maar ach wat doet de naam er toe! Het belangrijkste is dat er weer een dupe van de Beautyblender op de markt is en uiteindelijk werken ze allemaal hetzelfde. Zo ook is de W7 Power Puff Face Blender Sponge net zo goed als de Beautyblender.

Het geheim zit hem in de structuur van het sponsje dat water absorbeert zodra het daarmee in aanraking komt. De W7 Power Puff Face Blender Sponge zet hierdoor uit en wordt ongeveer 1.5 keer zo groot. Het water is de aller-aller -aller belangrijkste toevoeging. Zonder water doet het zijn werk niet. Zodra het water is opgenomen en de W7 Power Puff Face Blender Sponge is verzadigd kun je hem dippen in je foundation. Hierdoor blijft de foundation op het oppervlak en zal het niet worden opgezogen. Daarnaast zorgt het water  dat de foundation gelijkmatig wordt verdeeld over je huid en zorgt de structuur van het sponsje voor een flawless porsleinen finish!

Mijn makeup sponsje is ook my best friend en gebruik ik hem inmiddels dagelijks om mijn foundation aan te brengen! Eerder skipte ik nog wel eens foundation bij een dagelijkse look omdat ik al gauw het idee had dat mijn foundation zichtbaar zou zijn. Dat is nu verleden tijd en geniet ik van een natuurlijke egale finish!

Benieuwd hoe je de W7 Power Puff Face Blender Sponge kunt gebruiken? Eerder heb ik hierover een tutorial opgenomen en je zult versteld staan van het resultaat!

[showocproducts id=7376,7377,7378,7379,7380,7381]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.