Get the look: Back 2 School

Je eerste schooldag na de vakantie komt al akelig snel in de buurt! Waarschijnlijk ben je al helemaal voorbereid. De juiste outfit heb je al weken klaar liggen en nu ga ik je een handje opweg helpen met een mooi make-upje! Dan ben je helemaal Back 2 School proof en sta je prachtig op de klassenfoto!

 

Stap 1: Egaliseren. Deze stap is optioneel. Ik breng hier een dun laagje BBcream aan om mijn huid iets egaler te maken. Als je van nature een mooi huidje hebt, dan is deze stap waarschijnlijk nog niet nodig.

Stap 2: Concealer. Verdoezel donkere kringen en kleine onzuiverheden met een beetje concealer. Zo zie je er heel fris en opgewekt uit!

Stap 3: Afpoederen. Poeder de BBcream en concealer af met een transparante poeder. Hierdoor blijft alles de hele dag perfect op zijn plaats en ga je minder snel glimmen.

Stap 4: Blush! Breng een gezonde blos aan op je wangen voor extra dimensie. Bij een warme ondertoon kies je voor een natuurlijke perziktint en bij een koele ondertoon voor een zachte rooskleur. Met deze bescheiden kleurtjes kun je de plank niet mis slaan!

Stap 5: Wenkbrauwen. Ook deze stap is optioneel. Velen beginnen pas later met het bijtekenen van hun wenkbrauwen. Ik deed het toevallig al wel op de middelbare school (hihi, beauty addict!!) . Je houdt het natuurlijk door dunne streepjes te zetten tussen bestaande haartjes.

Stap 6: Diepte: Een klein beetje oogschaduw kan geen kwaad. Breng een warme bruintint aan in je arcadeboog voor extra diepte in je oogopslag. Heb je een koele ondertoon, dan is taupe ook een goede optie.

Stap 7: Wimpers! Breng een aantal dikke lagen mascara aan voor het ultieme volume en lengte effect! Mijn favoriet is de False Lash Effect van MaxFactor!

Stap 8: Shine! Breng een transparant glossje aan of vaseline and… you’re good to go!!

 

[showocproducts id=4075,6694,7511,8443,8883]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.