Get the look | Bold liner and red lips!

De winged eyeliner met felrode lippen is een van de klassiekers in de beautywereld. Deze combinatie geeft je een elegante uitstraling en is geschikt voor bijna alle gelegenheden! In deze get the look laten we stap voor stap zien hoe je de perfecte bold liner and red lips kunt aanbrengen!

 

Stap 1:

Start met een egale basis. Werk eventueel oneffenheden weg met foundation en concealer. Rood is een gevaarlijke kleur en accentueert rode en donkere plekjes.

 

Stap 2:

Breng een oogschaduwbasis aan en een huidskleurige oogschaduw om ook je oogleden egaal te maken.

 

Stap 3:

Trek een lijntje dicht langs je wimperrand. Tip: hou het kwastje plat om een strakke dunne lijn te krijgen.

 

Stap 4:

Trek een lijn vanuit je buitenste ooghoek schuin omhoog richting je wenkbrauw. Probeer dit met je ogen open te doen om er zeker van de zijn dat je de lijn omhoog tekent.

 

Stap 5:

Nu is het tijd om de dikte te bepalen van de eyeliner. Hou een spiegeltje recht voor je en zet een stipje precies boven je pupil als richtlijn.

 

Stap 6:

Verbind nu beide uiteinden van je eyeliner met de stip in het midden.

 

Stap 7:

Vul de eyeliner in en ga daar met een matte zwarte oogschaduw overheen om de eyeliner te fixeren en nóg zwarter te maken.

 

Stap 8:

Maak de ooglook af met een flinke laag mascara.

 

Stap 9:

Nu gaan we verder met de rode lippen. Omlijn je lippen met lippotlood en vul deze daarna volledig in. Hierdoor blijft de lippenstift nog langer zitten en kun je eventueel je lipvorm ietsje corrigeren.

 

Stap 10:

En nu alleen nog de rode lippenstift!

En dan is dit het eindresultaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.