Get the look | Day to night

In deze foto tutorial laat ik zien hoe je een dag make-up kunt transformeren tot een chique avondlook! Handig als je niet veel tijd hebt om een make-upje helemaal over te doen!

Day to night before

Dit is de look die ik op dat moment overdag droeg. Ik ga mij vooral focussen op de ogen en lippen voor de avondlook. Mijn huidige foundation, bronzer en blush laat ik om tijd de besparen voor wat het is. Mocht je huid glimmen aan het einde van de dag, kun je snel een transparante poeder over je gezicht aanbrengen.

Day to night stap 1

 

Voor deze look gebruik ik het Zoeva Metals palette. Op mijn ooglid breng ik een parelkleurige oogschaduw aan. Maak je geen zorgen over de mascara en eyeliner want die breng je straks aan het einde opnieuw aan.

Day to night stap 4

 

Een zachtpaarse tint breng ik in mijn buitenste ooghoek aan en blend deze daarna iets in mijn arcadeboog.

 

Day to night stap 3

 

Dezelfde paarse tint breng ik ook aan onder mijn ogen.Day to night stap 2

 

Voor extra diepte, breng ik een klein beetje zwart in mijn buitenste ooghoek aan en vervaag deze zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Day to night stap 5

 

Nu is het tijd om de mascara en eyeliner bij te werken. Ik gebruik de Zoeva Cateye Pen en mijn favoriet; False Lash Effect van Max Factor!

Day to night stap 6

 

Een echte glamour avondlook is niet af met een mooie donkere lip. Ik gebruik de Milani Fierce Foil Lipgloss in kleur #03 Florence.

Day to night resultaat

Day to night resultaat 2

En dan is dit het resultaat!

 

[showocproducts id=6544,476,4075,5697]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.