Get the look | Kim Kardashian

Kim Kardashian is een van de meest begeerde vrouwen ter wereld alleen al om haar looks. Ze wordt de koninging van het shapen genoemd en draagt altijd een zwoele smokey eye. In deze Get the look verplaats ik mijzelf één keertje in haar schoenen door haar beautytricks op mijzelf toe te passen en laat ik zien dat ook jij makkelijk deze lookt kunt aanbrengen!

 

Stap 1: Shapen. Kim staat bekend om het hardcore shapen voor een perfect smal gezichtje. Start met een egale basis. Met een vloeibare donkere concealer zet ik lijnen langs mijn haarlijn, onder mijn jukbeenderen, lip en rondom mijn neus.

Stap 2: Highlighten. Met een lichte concealer laat ik bepaalde gedeeltes van mij gezicht naar voren komen. Ik teken een triangel vorm onder mijn ogen, trek een streep over mijn neus, zet mijn cupidoboog aan en als laatste mijn voorhoofd.

Stap 3: Blenden. Met een vochtige beautyblender blend ik de concealers samen tot een egaal en natuurlijk geheel. Doordat ik gewerkt heb met schaduwen, lijkt mijn gezicht nu optisch slanker. Het geheel poeder ik af met een transparante poeder zodat alles op zijn plaats blijft.

Stap 4: Wenkbrauwen. Kim heeft ontzettend mooie donkere en stevige wenkbrauwen. Ik gebruik daarom een donkere wenkbrauwpoeder en maak mijn wenkbrauwen iets dikker.

 

 

Stap 5: Ik breng een glanzende lichte roze tint aan op mijn ooglid en op mijn wenkbrauwbot. Ik gebruik voor de ooglook een duo palette van Kardashian Beauty die je standaard bij de Heavy Gaze wimpers krijgt.

 

 

Stap 6: De tweede tint uit het duo palette breng ik in de arcadeboog aan en onder mijn oog. Ik blend het uit tot een smokey geheel.

 

 

Stap 7: Om de harde lijnen nog zachter te maken en om een beetje warmte toe te voegen breng ik een bronzer aan boven mijn arcadeboog en onder mijn oog.

 

 

Stap 8: Met een zwart kohlpotlood maak ik mijn waterlijn zwart en vul ik gaatjes tussen mijn bovenste wimpers op voor een intens zwarte oogopslag.

 

Stap 9: Langs mijn wimperrand zet ik een dun zwart lijntje zonder wing.

Stap 10: Valse wimpers. Ik maak de ooglook af door de Heavy Gaze Lashes, ook wel Kims Lashes genoemd, aan te brengen. Op mijn onderste wimpers breng ik mascara aan.

Stap 11: Kim heeft altijd een prachtige glow op haar huidje. Op de hoogste punten van mijn gezicht breng ik de Intimate Spotlight aan als highlighter.

Stap 12: Nude lippen. Ik breng een nude lipstick aan om de Kardashian look compleet te maken.

 

En dan is dit het eindresultaat! Alle producten die ik heb gebruikt, staan hieronder gelinkt!

L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer – 987 Beautiful Bronze
L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer – 969 Porcelain
Beautyblender Pro
Milani Eye Tech Bold Liquid Eye Liner
Maybelline Great Lash Mascara – Very Black

[showocproducts id=6944,8444,7658,7659,7660,7657,3168,5830,429]

2 reacties

 1. Philo Muijlkens schreef:

  Complimenten voor de prachtige make-up!
  Helaas is er geen link waar de gebruikte producten vermeld staan.
  Zou ik deze nog kunnen ontvangen svp?
  Met vriendelijk groet,
  Philo Muijlkens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.