Get the look | Ready for spring!

Het is officieel lente! De natuur verandert langzaam in mooie zachte tinten en de bloesemknopjes zitten al aan de bomen. Heerlijk vind ik dit! Eindelijk gaat het kille grauwe weer plaats maken voor de zon met veel kleur. Tijd om ook maar eens je make-up look hierop aan te passen! Combineer lieflijke pasteltinten met frambooskleurige lippen en je bent helemaal van nu. Get the look and make yourself ready for spring!

 

 

Start met een egale basis als ondergrond zodat de uiteindelijke look volledig tot zijn recht komt. Met de traditionele foundation kwast van Sigma breng ik de Revlon Photo Ready foundation aan.

 

Voor de ogen gebruik ik het Bourjois Smokey Stories palette in kleur 07. Hierin zitten zacht roze tinten met een satijnachtige glans. De meest rechter kleur uit het palette (donker roze) heb ik in mijn arcadeboog aangebracht. De linker kleur (medium roze) op mijn bewegend ooglid. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek en wenkbrauwbot heb ik een matte witte tint gebruikt. Precies in het midden van mijn bewegend ooglid heb ik de lichtste tint aangebracht. Er zitten kleine glinstertjes in die mooi schitteren in het licht. De donkerste kleur uit het palette heb ik langs mijn wimperrand boven en onder aangebracht en iets uitgevaagd voor een smokey effect. Ik maak de look af met de Zoeva Cat Eye Pen en mascara.

Op mijn lippen breng ik een echte framboos tint aan. Dit is de Revlon Super Lustrous Lipstick in kleur 014 Sultri Samba. I love it!

Bij een echte lente look hoort een mooi zongebruind tintje. Ik breng de Milani Baked Bronzer in kleur 06 Golden aan op de hoogste punten van mijn gezicht zodat het net lijkt alsof mijn huidje gekust is door de zon!

En om de look compleet te maken, breng ik een matchende kleur aan op mijn nagels. Dit is de W.I.C. 79 Monte Video.

 

Met deze make-up look ben ik helemaal lente proof. Haal de lente ook bij jou in huis en geniet van de vrolijke kleuren!

[showocproducts id=791,4778,6514,2924,5556,476,3523,5735]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.