Get the look | Whithey Port

Whitney Port ziet er qua make-up altijd heel clean, natuurlijk en vooral classy uit. Whitney Port is bekend geworden door de reality serie The Hills op MTV. Inmiddels is ze Fashion Designer en een echte Amerikaanse It-Girl. Het meest vaak wordt zij gezien met prachtige beach krullen, zwarte stevige eyeliner en een zongebruind glanzend huidje. Vandaag laat ik je zien hoe je haar beauty tricks bij jezelf kunt aanbrengen!

 

Wenkbrauwen:

 

Haar wenkbrauwen zien er altijd heel natuurlijk uit. Om dit resultaat te bereiken omlijn je aan de onderkant en aan de boven kant heel subtiel je wenkbrauwen. Vervolgens dep je een klein beetje poeder er overheen om eventuele gaten te vullen. Een handige tool hiervoor is de Browsatin van Maybelline. Een potlood en poeder in één.

 

Eyeliner:

 

Op foto’s zie je haar het meest met een klassieke cat-eye. Breng de eyeliner iets dikker aan en maak de wing niet te lang. De eyeliner mag aanwezig zijn maar moet er nog steeds classy uit blijven zien.

 

Mascara:

 

Breng de mascara alleen aan op de bovenste wimpers en laat de onderste wimpers vrij. Op deze manier creër je een open en frisse blik.

 

Tan:

 

Whitney heeft altijd een mooi gebruinde huid. Om deze sunkissed look te creëren breng je de bronzer aan als blush. Daarnaast breng je de bronzer ook aan langs de haargrens, kaak en op je neusbrug.

 

Glow:

 

Breng een highlighter aan op je wenkbrauwbot en jukbeen. Verbind deze met elkaar zoals hierboven aangegeven staat met de pijltjes. Op deze manier lijkt de glans heel natuurlijk.

 

Lippen:

 

Whitney draagt naast rood nooit hele opvallende lipkleuren. Vaak zijn het zachte nude tinten. Voor deze look ben ik gegaan voor een zacht roze tint die iets neigt naar koraal.

 

Nagels:

 

Maak het af met klassiek rode nagels.

 

Haar:

 

Bekijk in deze video tutorial hoe je dezelfde beachy haarstijl kunt creëren! Voilà de complete Whitney look!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.