Happy Life | Mascha Feoktistova

Iedereen die de beautywereld en de blogwereld een beetje volgt kent Mascha wel. Mascha is een van de meest succesvolle Nederlandse beautybloggers. Jonge meiden zien haar echt als een groot voorbeeld. Dat is ook niet gek want als je haar artikelen leest en video’s kijkt, komt zij over als jouw beste vriendin op beautygebied. Vorig jaar heeft Mascha haar eerste boek gelanceerd; Happy Life waarin zij meer haar persoonlijke kant laat zien.

 

Mascha in het kort

 

In 2007 startte Mascha een blog en YouTube-kanaal genaamd Beautygloss waarin zij haar ervaringen deelde over make-up en andere beautyproducten. Beautygloss werd binnen no-time een enorm succes met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand. 2 jaar nadat zij met Beautygloss is gestart, maakte ze van haar hobby een echt bedrijf. Tegenwoordig plaatst zij dagelijks een artikel op beautygloss.nl en op haar tweede YouTube-kanaal, Vloggloss, een video waarin zij haar bezoekers een kijkje in haar leven geeft.

 

Het boek Happy Life

 

In haar boek Happy Life gooit Mascha het over een andere boeg. Ze besloot persoonlijke ervaringen te delen i.p.v. over beauty te schrijven. Ze schrijft onder andere over school, liefde, vrienden en geld. Ook wat meer diepgaande onderwerpen komen aan bod zoals; contact durven maken, nee durven zeggen en feedback krijgen. Puur uit eigen ervaring schetst zij hierover een aantal situaties en deelt ze haar mening hierover. Een klein beetje beauty wordt ook besproken. Het gaat dan vooral om innerlijke schoonheid. Bijvoorbeeld; jezelf durven te zijn, van jezelf leren te houden, geluk en tegenslagen zien als nieuwe kansen en uitdagingen. Het mooie aan dit boek is, dat het je aan het denken zet omdat je jezelf in haar verhalen kunt plaatsen. Mascha’s schrijfstijl is heel toegankelijk, makkelijk te lezen en de bijgevoegde plaatjes maken het boek Happy Life helemaal compleet.

 

[showocproducts id=7233]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.