Helpt wimperserum echt?

Vind jij dat wimperserum onzin is? In dit artikel leggen we uit wat het is en hoe het werkt en kom jij erachter: is dit echt een overbodig product?

Hoe is wimperserum ontstaan?

Wimperserum is per ongeluk ontstaan. Een Amerikaanse oogarts gaf oogdruppels aan zijn patiënten en wat bleek? Wimpers gingen ervan groeien! Hij ontwikkelde een serum met Bimatoprost, de stof die dat liet gebeuren. Helaas bleken daar ook bijwerkingen aan te zitten. De iris veranderde van kleur en het zicht ging achteruit. Als je blauwe of groene ogen had kreeg je langzamerhand bruine ogen. Dit werd een hit in de beauty industrie en er werden serums uitgevonden met andere stoffen en hetzelfde groei effect. 

Wat doet wimperserum?

Wimperserum zorgt ervoor dat je wimpers sneller gaan groeien en voller worden. Het is niet zo dat als je het een tijdje gebruikt je wimpers permanent lang en vol blijven. Om de zoveel tijd vallen je wimpers uit en groeien er nieuwe. The Make Up Spot verkoopt RevitaLash, een populair wimperserum vol met natuurlijke producten die een goede verzorging bieden aan je wimpers. Bij regelmatig gebruik wordt de broosheid en breekbaarheid vermindert, zodat je wimpers langer meegaan. Wanneer je dit serum 12 weken iedere dag gebruikt zijn je wimpers zichtbaar voller en langer. Dus het antwoord op onze vraag is … JA, HET WERKT ECHT!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.