Het kan écht! Pijnloos je haren kammen!

Pijnloos je haar kammen met de Tangle Teezer!

 

‘s Werelds zachtste borstel wordt hij ook wel genoemd; de Tangle Teezer! Veel kappers en celebs zweren erbij. Zelfs niemand minder dan Cara Delevigne! Dat is ook niet zo gek want pijn bij het kammen door lang én nat haar is compleet verleden tijd! Daarnaast beschadigd de Tangle Teezer het haar tijdens het kammen niet en laat juist zacht en gepolijst haar achter! Voor wie hem nog niet kent of geprobeerd heeft: maak kennis met de Tangle Teezer!

 

17 per minuut!

 

Alle designs worden ontworpen en geproduceerd in Groot Brittannië en gaan letterlijk als warme broodjes over de toonbank. Wist je dat er wereldwijd 17 Tangle Teezers per minuut worden verkocht? Hieronder een paar designs:

 

The Original

 

 

De Tangle Teezer The Original is de aller eerste Tangle Teezer. Hij glijdt moeiteloos door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder te trekken, te klitten of het haar te beschadigen. Het haar breekt hierdoor minder snel af en op den duur merk je dat je haar weer voller aanvoelt!

 

The Compact Styler

 

 

The Compact Styler is precies hetzelfde als de Original maar dan iets compacter waardoor deze makkelijk onderweg is mee te nemen! Het formaat is net alleen schattig maar de bovenkant is in verschillende designs verkrijgbaar en kun je tegenwoordig ook fashionable je haren kammen! Een apart dekseltje krijg je erbij om de tanden van het borsteltje te beschermen tegen viezigheid en beschadigingen.

 

The Aqua Splash

 

Dé nieuwste innovatie van het wereldberoemde merk Tangle Teezer is de Aqua Splash! Een waterdichte borstel die ideaal is te gebruiken om je haar te ontklitten tijdens het douchen of badderen of tijdens een bezoekje aan het zwembad/ strand. Het rechtopstaande hoekige formaat van de Aqua Splash ligt fijn in de hand en zorgt ervoor dat je je haar binnen no time pijnloos en soepel kunt ontklitten

 

Blow Styling Hairbrush

 

De Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle Brush is een borstel die ervoor zorgt dat je je haar makkelijk kunt doorborstelen tijdens het föhnen. Door het unieke design van de tanden wordt tijdens het kammen het water sneller afgevoerd. In combinatie met fohnen zorgt dit voor sneller droog haar! Pluizig haar is vanaf nu ook verleden tijd. Het haar wordt gepolijst en geeft een volumineus en glad resultaat! De borstel is verkrijgbaar in 2 maten afhankelijk van jouw haarlengte.

 

Kortom: De Tangle Teezer is een must-have! Voor kinderen wordt kammen pijnloos en leuk! Tijdens het kammen zorgt het speciale ontwerp van de tanden ook nog eens voor een hoofdmassage!

 

[showocproducts id=3731,3735,3818,7221]

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.