Hoe breng je liquid highlighter aan?

liquid

Highlighter zorgt voor een ultieme glow bij je make-up look, maar het aanbrengen ervan kan weleens erg lastig zijn, vooral bij liquid highlighter. Het is vloeibaar en je bent bang dat het op je hele gezicht terecht komt… No worries, wij vertellen hoe je liquid highlighter het beste kunt aanbrengen!

Wat is liquid highlighter?

Liquid highlighter is een highlighter die vloeibaar is, je kunt het een beetje vergelijken met foundation. Een vloeibare highlighter is vaak wat lastig aan te brengen want je wilt natuurlijk dat het op de juiste plek komt te zitten. Met vloeibare highlighter kun je zelf bepalen hoeveel je wilt gebruiken, het werkt in principe hetzelfde als foundation maar smeer je het niet over je hele gezicht maar op je jukbeenderen en eventueel in je binnenste ooghoeken, neusbrug en cupidoboog. Er zijn veel verschillende kleuren liquid highlighter, zo kun je bijvoorbeeld denken aan een wat gouden highlighter of zilver, bij The Make Up Spot hebben ze een groot assortiment met verschillende merken en kleuren liquid highlighter, we love it!

Welke tools kun je gebruiken?

Je kunt gebruik maken van verschillende soorten tools om highlighter mee aan te brengen, zoals bijvoorbeeld de highlighterkwast. Bij een vloeibare highlighter kun je gebruik maken van een accentuate highlighterkwast of een sponsje, als je gebruik maakt van een spons moet je voorzichtig te werk gaan. Je kunt het eventueel ook allebei gebruiken, voor het aanbrengen kun je gebruik maken van een spons en daarna kun je de highlighter blenden door middel van een highlighter kwast. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.