Hoe haal je het uiterste uit je mascara?

Mascara, bijna iedereen gebruikt het wel. Het nadeel is alleen dat het altijd zo snel op lijkt te gaan. Hij begint te klonten en voor je het weet heb je er niets meer aan, maar…. dat is dus niet waar!

Wimper primer
Om een mooier effect te krijgen kun je voor het aanbrengen van je mascara een wimperprimer gebruiken, deze zal ervoor zorgen dat je mascara mooi zal zitten en ook blíjft zitten gedurende de dag.

‘Lege’ mascara
Wanneer je mascara het zo goed als opgegeven heeft is niet alle hoop verloren. Door je oude in een bak met heet water te doen en hem even erin te laten weken wordt deze weer zo goed als nieuw. Het warme water zorgt ervoor dat de klontjes weer een gladde substantie worden. Hierdoor kun je de laatste restjes van je mascara nog makkelijk gebruiken voordat je een nieuwe koopt. 

Welke?
Maar welke mascara past nou het beste bij jou? Bij The Make Up Spot is er een ruime keuze aan verschillende soorten mascara, merken en kleuren. Je kunt dus een mascara kiezen op basis van je favoriete merk, soort en kleur, zoals bijvoorbeeld een waterproof mascara van Inglot.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.