Holiday Gift Guide 2019 – Skincare giftsets

giftsets

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor onder de boom voor iemand die helemaal gek is van skincare? Dan ben je bij The Make Up Spot aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een mooi skincare setje onder de € 20 of je meer te besteden hebt, bij ons vind je ze in allerlei prijscategorieën! Hier een overzicht van de leukste skincare giftsets van 2019!

Mario Badescu

giftsets

Mario Badescu pakt dit jaar ook lekker uit met een aantal prachtige giftsets. Natuurlijk mogen in de sets de populaire Facial Sprays niet ontbreken zodat iedere skincare lover kennis kan maken met dit cult product. Geef jij (jezelf) de Facial Spray Travel Trio, All Is Calm, All Is Bright of The Holiday Glow Up set cadeau?

giftsets

Ook The Perfect Pairing en The Multi-Taskers Rose Facial Spray & Hand Cream Duo zijn sets waar Mario Badescu en skincare fans sowieso heel blij van gaan worden!

Pixi

Best of Bright

giftsets

Glow for Christmas! De Pixi Best of Bright set is speciaal voor de feestdagen nu ook verkrijgbaar als ornament voor in de kerstboom, hoe leuk! Geef je huid de beroemde Pixi-glow met de travelsize Glow Mud Cleanser, Glow Tonic en het Glow Mud Mask.

Best of Vitamin-C

giftsets

Die mooie heldere en egale huid is niet langer een droom met dit feestelijke supertrio met krachtige vitamine C dat de huid intens voedt, verzorgt, verheldert én beschermt met antioxidanten. De tonic, lotion en caviar balm in dit trio zijn een cadeautje voor elk huidtype!

Best of Retinol

giftsets

De Pixi Best of Retinol is een trio met superkrachten, dat de huid verwent en helpt de jeugdige uitstraling te behouden. Met de Pixi Retinol Jasmine Cleanser, Retinol Tonic en Retinol Jasmine Lotion bereik je in 3 eenvoudige stappen een prachtige, stralende huid!

Glow Tonic Holiday

giftsets

De Pixi Glow Tonic is zo’n product dat eigenlijk iedereen in zijn of haar badkamer moet hebben staan. Speciaal voor de feestdagen is de 100 ml variant nu verkrijgbaar in een holiday verpakking voor onder of ín de boom!

Alpha-H

giftsets

Hoe fijn: ook het populaire skincare merk Alpha-H heeft een aantal prachtige skincare giftsets uitgebracht!

De Alpha-H Thrice As Nice Giftset is een mooie giftset voor een heel vriendelijke prijs. Superleuk om iemand kennis te laten maken met Alpha-H producten die hij/zij wellicht nog niet kent.

De Alpha-H Fan Favorites Giftset is een luxueuze kit met 5 deluxe Alpha-H sample producten en zorgt gegarandeerd voor een smile op het gezicht van iedere skincare lover!

giftsets 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.