How to: Fake your sun tan

Hi there! De meesten zijn al weer druk aan het werk of naar school. De vakantie die je een aantal weken geleden hebt gehad, lijkt steeds verder weg te ebben alsof het nooit bestaan heeft. Het enige wat nog van de vakantie over is gebleven, is je zomerse kleurtje die al lichtelijk vervaagd is. In deze tutorial laten we je zien hoe je in no-time je sun tan kunt faken alsof je net van vakantie bent teruggekomen. Ook als je niet op vakantie bent geweest, is dit een handig trucje!

In deze tutorial gebruik ik de Bourjois Sun Illusion. Een mousse achtige foundation met een prachtige goudbruine kleur om een echte sunkissed look na te bootsen.

How to fake your sun tanStap 1: Ik haal een klein beetje foundation uit het potje en verspreid deze over mijn hand. De foundation is namelijk heel erg dekkend en om het natuurlijk te houden, heb je maar een dun laagje nodig. Ik dep steeds met een duo fibre kwast over mijn hand om een dun laagje op te pakken.

How to fake your sun tan stap 1Stap 2: Alle delen van het gezicht die ‘geraakt’ worden door de zon, gaan we aanzetten met een goudbruine tint. Als eerste start ik langs mijn haargrens op mijn voorhoofd. Ik pers de foundation (ook goed tussen mijn haren) op mijn huid en vervaag deze vanaf de rand naar beneden op mijn voorhoofd.

How to fake your sun tan stap 2Stap 3: Breng de foundation op je wangen aan alsof je blush aanbrengt. Het is niet de bedoeling dat je gaat shapen maar breng het juist op je jukbeenderen aan.

How to fake your sun tan stap 3Stap 4: De rand van je kaak zet je heel licht aan om vervolgens de foundation naar je nek te blenden. De donkere tint die we op het gezicht aanbrengen moet natuurlijk ook zichtbaar zijn in de nek voor een natuurlijk effect.

How to fake your sun tan stap 4Stap 5: Als laatste zet je de weerszijden van je neus aan en een klein beetje de neusbrug.

How to fake your sun tan resultaat

How to fake your sun tan resultaat 2

En dan is dit het resultaat! Alsof je een paar dagen heerlijk in de zon hebt gelegen! Less is more en bouw de kleur langzaam op om geen masker effect te creëren.

[showocproducts id=8410,8411,8406,8408]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.