How to: Natuurlijke wenkbrauwen met Maybelline Brow Satin

Wenkbrauwen bijtekenen is een ware kunst. Sommigen maken er letterlijk ook echt een kunst van! Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitdrukking en spelen daardoor een rol bij je uitstraling. Tegenwoordig wordt vaak de fout gemaakt om wenkbrauwen te plamuren. Ze worden dan zodanig ingekleurd dat de natuurlijke haartjes niet meer zichtbaar zijn. Deze ‘zware look’ is helemaal uit en hebben plaats gemaakt voor natuurlijk gevormde wenkbrauwen. In deze how to laten we zien hoe je natuurlijke wenkbrauwen kunt creëren met de Maybelline Brow Satin!

 

 

Maybelline Brow Satin

 

De Brow Satin van Maybelline is een wenkbrauwpotlood en poeder in één! Met de Brow Satin creëer je natuurlijk opgevulde wenkbrauwen in twee stappen: met de potloodzijde geef je je wenkbrauwen vorm en definitie en vervolgens gebruik je de poederstift om je wenkbrauwen natuurlijk op te vullen.

 

 

Stap 1: Kam je wenkbrauwen goed door. Kam de haartjes aan de voorkant naar boven en richting het uiteinde naar beneden.

 

 

Stap 2 : Omlijst je natuurlijke vorm met het potlood. Je hoeft niet hard te drukken maar laat het potlood zijn werk doen. Deze is heel erg gepigmenteerd! Trek een rechte lijn aan de onderkant tot aan de hoek en maak deze af naar beneden. Doe hetzelfde aan de bovenkant maar start niet vanaf het begin. Je zult merken dat dit een veel natuurlijker resultaat geeft. Vaak wordt de fout gemaakt om het begin ook te omlijsten. Tip: niet doen! Dit ziet er heel ‘hard’ uit.

 

 

Stap3: Zet met het potlood een paar random streepjes met de haargroei mee om deze iets op te vullen.

 

Stap 4: Gebruik nu het poedersponsje. Dip in de dop om poeder op het sponsje te krijgen en vul in een deppende beweging je wenkbrauw in. Let op: less is more want ook deze poeder geeft heel veel pigment af.

 

Stap 5: Kam het geheel nog een keertje voorzichtig door om het overtollige poeder te verwijderen.

 

Tadaaaaa!

 

[showocproducts id=7509,7510,7511]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.