How to: Ogen groter laten lijken

Met een paar simpele trucjes is het mogelijk om je ogen optisch groter te laten lijken. In deze tutorial laten we zien hoe je dat kunt doen!

 

 

Epileren

 

Bij netjes gevormde wenkbrauwen spreken je ogen automatisch meer. Door de overtollige haartjes weg te halen onder je wenkbrauw creër je een liftend effect.

Highlighten

 

Door je wenkbrauwbot te highlighten ‘lift’ je je oogopslag en zorg je voor een open blik. Je binnenste ooghoek kun je ook meepakken om het effect te versterken.

Diepte

 

Breng een matte donkere kleur aan in je arcadeboog. Kies voor een kleur die 2 tinten donkerder is als jouw eigen huidskleur. Taupe is hier bijvoorbeeld perfect voor! Je creërt hierdoor meer dimensie.

Opvullen

 

Breng met een zwarte kohlpotlood een lijntje aan precies tussen je bovenste wimpers. Je wimpers lijken hierdoor voller.

Eyeliner

 

Zelfs eyeliner kan er voor zorgen dat je ogen groter lijken. Het is natuurlijk niet de bedoeling om je ogen volledig te omlijnen. Hierdoor lijken ze kleiner. Door een dun lijntje langs je wimpers te trekken en deze iets uit te laten lopen lijkt je oog langer. Het is wel de bedoeling dat het lijntje aan het uiteinde naar boven wijst.

Wimpers krullen

 

Rechte wimpers die naar beneden wijzen zorgen voor een schaduw over je oog heen. Door ze te krullen valt de schaduw weg en vangen je ogen al het licht. Om een mooie ronde krul te krijgen krul je de wimpers aan de aanzet, in het midden en aan het uiteinde.

Mascara

 

Mascara is denk ik het allerbelangrijkste! Mascara maakt je wimpers langer en voller en zorgt dus voor een mooiere oogopslag! Door het alleen op je bovenste wimpers aan te brengen zorg je ervoor dat je ooglopslag open bijft. Omlijst je je ogen volledig met mascara, lijken je ogen weer kleiner.

Wit

 

Zet een wit lijntje in je waterlijn met oogpotlood. Hierdoor lijkt je oogbol groter.

 

Et voilà!!

 

[showocproducts id=476]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.