How to: Optisch vollere lippen met het Viseart Lip Palette

Heel veel vrouwen dromen van volle lippen á la Kylie Jenner en Angelina Jolie. Velen hebben er zoveel voor over dat botox en plastische chirurgie hen niet in de weg staat. Zelf ben ik niet zo into deze ingrepen. Door een beetje te spelen met donkere en lichte tinten creëer je in no time optisch vollere lippen! Deze haal je aan het einde van de dag in één veeg er weer af. Lekker veilig, geen botox en gewoon je natuurlijke lippen! Ideaal hiervoor is een palette met lichte en donkere tinten zoals de Viseart Lip Palette. In deze tutorial ga ik stap voor stap laten zien hoe je vollere lippen kunt creëren.

Optisch vollere lippen ViseartOptisch vollere lippen resultaat 2

Het Viseart Lip Palette Muse Nude

Menig beroemd Make-up Artist gebruikt de palettes van Viseart. In de beautywereld zijn deze daarom ook razend populair en vliegen ze als warme broodjes over de toonbank! Viseart heeft 2 verschillende lip palettes waaronder de Muse Nude en de Classic Paris Velvet. De Classic Paris Velvet bevat roze en bruintinten met een warme ondertoon. In deze tutorial gebruik ik de Muse Nude variant.

Optisch vollere lippen Viseart open

Het Viseart Lip Palette Muse Nude heeft 12 prachtig goed gepigmenteerde nude tinten. Het mooie is, dat dit palette geschikt is voor iedereen omdat er neutrale, koele en warme tinten in terug te vinden zijn! Perfect voor bijvoorbeeld een bruidje, dagelijkse lip looks en zelfs om je lippen te shapen! Heb ik je overtuigd? Vollere lippen here we go!

Aan de slag!

Optisch vollere lippen stap 1

Als eerste start ik met een lippotlood in mijn eigen lipkleur. Dit is belangrijk want hiermee ga ik mijn lipvorm verbeteren en iets vergroten. Ik gebruik een lippotlood van Make-Up Studio in #12. Mijn tip is om zoveel mogelijk je bovenlip de corrigeren i.p.v. je onderlip. Anders heb je snel kans dat je een ‘hangend’ effect creëert. Ik ga heel voorzichtig met dit potlood aan beide kanten van mijn bovenlip iets buiten mijn natuurlijke vorm.

Optisch vollere lippen stap 2

Nu ga ik gebruik maken van het Viseart Lip Palette. Ik heb nummers gezet op een afbeelding van het palette om de kleuren aan te geven die ik gebruik. Ik start met een donkere tint. In dit geval nummer 2. Hiermee omlijn ik mijn lippen en kleur ik mijn lippen in behalve het midden van mijn boven en onderlip. Door dit gedeelte donker te maken valt dit gedeelte iets naar achteren.

Optisch vollere lippen stap 3

De volgende stap is het aanbrengen van een lichtere kleur in het middelste gedeelte van je boven en onderlip. Ik heb de tweede kleur gebruikt die ik heb genummerd op de afbeelding. Door in het midden een lichte tint aan te brengen zorg je voor een ‘highligt’ en wordt dit gedeelte optisch naar voren gebracht.

Optisch vollere lippen stap 4

Blend hierna de overgang van donker naar licht door erop te deppen met je vinger. Hierdoor Gaat het er natuurlijker uit zien.

Optisch vollere lippen stap 5

Door een transparante of nude kleurige lipgloss aan de brengen in het midden van je lippen lijken je lippen iets ronder en uiteindelijk voller! Een fijne lipgloss hiervoor is de Max Factor lipgloss in #10 Pristine Nude.

Optisch vollere lippen stap 6

Als laatste stap breng ik een highlighter aan in mijn cupidoboog en een bronzer in het midden onder mijn onderlip. De highlighter zorgt voor een extra vol effect en de bronzer voor diepte waardoor ook mijn onderlip naar voren komt.

Optisch vollere lippen resultaat 4 optie 2

En dan is dit het resultaat! Volle lippen zonder botox of chirurgische ingreep. ’s Avonds veeg je het er gewoon weer af en back zijn je natuurlijke lippen! Heerlijk toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.